Dagens Horoskop: Fredag 31. Mai

Slik blir din siste dag i mai.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av fredagen prøver du å lytte til flere ulike meninger samtidig, men du kommer raskt frem til at det er din mening som er den viktigste. Dagen handler om kompromisser og familie. Kvelden byr på en overraskende og positiv nyhet.

Tyren 20/4-20/5

Du blir overrasket over hvor lojale og omtenksomme kolleger du har. Nå som det er ekstra tøft for deg, stiller de opp ut over det vanlige. Det blir en bra, produktiv og interessant fredag. Du lykkes med noe du ikke pleier å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Det handler om å tilgi og gå videre. Visse konflikter er ikke verdt å dvele ved i all evighet. Det som vennen din har gjort mot deg er beklagelig, men samtidig ganske så forståelig. Tenk på at det sjeldent er en persons feil at to krangler.

Krepsen 21/6-22/7

Idag passer du på å omgås med en nær venn. Når dere krangler eller ikke kommer overens, savner du han/henne forferdelig mye og du har innsett hvor stor del av tankene dine denne personen opptar. På torsdagen er dere impulsive og finner på spontane aktiviteter først og fremst utendørs.

Lejonet 23/7-22/8

Fokuset ligger på å bli irritert eller sjalu idag. Følelsene dine gjør ofte at du hauser opp situasjoner mer enn nødvendig, spesielt om du er usikker på hva den du er forelsket i egentlig føler. På kvelden er det fest, middag eller grillings som gjelder.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er mistenksom mot et kompliment du får idag. Vær ikke det, du fortjener det, så sug det til deg. I dag kombinerer du nytte og glede på en høyst tilfredstillende måte. Kvelden handler om god mat og å være med koselige mennesker.

Vekten 23/9-22/10

Du rekker ikke så mye som du skulle ønske denne fredagen. Du har en liste full av forventninger og det gjelder å ikke bli skuffet om alt ikke inntreffer idag. Fredagen handler om familie og en privat hendelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Det gjelder å være så aktiv som overhodet mulig disse dagene. Du har ikke så mye margin å spille på, så du må planlegge nøye. I dag får du et forslag fra en venn om en kortere reise. Du er veldig fristet til å henge på, samtidig som du er usikker på om du har råd.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av fredagen tar du ansvar på flere ulike måter. Du viser deg fra en uvanlig moden side, og det kler deg. Vennen din blir overrasket over oppførselen din, men prøver å skjule det. På ettermiddagen er du både spontan, tullete og i strålende humør.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir en dag i frihet som du bruker på å gjøre så lite som mulig. Uansett om du titter på serier, soler deg eller tar en lang gåtur, så blir dette en harmonisk dag der du skjemmer bort deg selv. På kvelden er du invitert på fest, som viser seg å bli veldig interessant.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er klar for å ta deg av mindre prosjekter denne fredagen, men ikke noe som er for omfattende eller tar for lang tid. I det store og det hele handler denne dagen om å ta det med ro og om å omgås med familien. Kvelden blir overraskende spontan.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil ha noe som er utenfor din rekkevidde. Det er ikke umulig at drømmer kan bli til virkelighet, men det kommer til å komplisere til mange private relasjoner. Spørsmålet er om lidenskapen er verdt kostnaden.

Powered by Labrador CMS