Dagens Horoskop: Fredag 31. Januar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes få personer som kan imponere deg så mye som en viss kollega gjør. Han/hun er både ydmyk og har kunnskap utover det vanlige. I dag får du sjansen til å jobbe sammen med denne personen og dessuten ta del i denne personens ekstraordinære planer.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir veldig koselig. Du unner deg en hel del luksus denne dagen. I løpet av formiddagen får du høre en del rykter som uroer deg, men som allikevel roer deg ned litt. Ettermiddagen blir en anelse stressende, men allikevel koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en annerledes fredag der du får tenke utenfor dine vanlige rammer. Du trives godt med utfordringer, samtidig som du synes det er tøft å tenke utenfor boksen. En sjef oppmuntrer deg til å tenke kreativt, og det synes du er gøy.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du mulighet forl å vise litt ekstra omtanke for en venn. Han/hun har hatt en del å tenke på den siste tiden og nå vil du bare få denne personen til å føle seg vel og glemme alle bekymringer. Kvelden handler om overraskelser.

Løven 23/7-22/8

I dag er det bra om du prøver å holde tankene dine for deg selv. Du har en tendens til å ta forhastede beslutninger og resultatet blir deretter. Hold hodet kaldt til alle fakta er på bordet, så slipper du å angre deg. Kvelden blir stressende, men morsom.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen byr på utfordringer av ulike slag, men bare du blir uthvilt og på hugget, kommer du til å fikse de uten problemer. For deg gjelder det å ikke glemme noe som er viktig, et tips kan være å skrive en to do- liste, for å slippe ubehagelige overraskelser.

Vekten 23/9-22/10

Å bli sint på små bagateller kommer knapt til å hjelpe deg. Prøv å holde fokus på helheten og unngå å irritere deg over detaljer som du ikke kan påvirkes. I løpet av dagen får du en positiv beskjed av noe slag.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag er det krig for din del. Du er sint på en person som har fornærmet deg, og nå sørger du for å få din hevn. Det finnes få personer som kan være så hevngjerrige som du kan være. Kvelden handler om en lang og fortrolig samtale med en venn.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes noe gledelig og sprudlende over denne dagen. Uansett hva du gjør og hvor kjedelig arbeidsoppgavene dine er, så vender ting til noe positivt. Dette er en av grunnene til at kollegaer slåss om å få samarbeide med deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir magisk. Du får et fint kompliment fra en person som alltid får deg i godt humør. Denne personen er flink til å overraske deg, og få deg nysgjerrig, noe som gjør at du aldri blir lei av å omgås med denne personen. Kvelden blir morsom, intensiv og lærerik.

Vannmannen 20/1-18/2

Det hjelper ikke at du får høre at dine ideer er briljante, om du ikke får mulighet for å gjøre de om fra teori til praktis. Du blir irritert på alt papirarbeidet og alle godkjenningene som må til for at du skal få igjennom ideene dine.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en lykke og en glede i ditt horoskop. Det er lenge siden du hadde det så bra, og det merkes på din måte å blomstre på. Både dine kollegaer og venner merker denne forandringen hos deg. Kanskje holder du på å bli forelsket?

Powered by Labrador CMS