Dagens Horoskop: Fredag 30. Oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har så mye du vil si til en person, men når dere først treffes, får du ikke sagt frem et ord. Denne personen fremkaller noe i deg som du ikke er vant med og det gjør at du ikke helt vet hvordan du skal håndtere situasjonen.

Tyren 20/4-20/5

Endelig helg etter en uke som har vært som en følelsesmessig berg og dalbane. Nå har du behov for hvile og å komme deg igjen mentalt. Kvelden handler om vennskap og om hvordan du skal anpasse deg de forandringene som har kommet inn i livet ditt den siste tiden.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er stolt over å kunne si nei, men det kan gi deg uante konsekvenser. Den personen du nekter en tjeneste, er ikke vant med å få et nei, og blir først og fremst fornærmet over at du våger å stå han/hun i mot. Til tross for de konsekvensene beslutningen din får, er du stolt over valget ditt.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å være forberedt på det meste. Akkurat nå skjer det mange forandringer i livet ditt og det er ikke alltid du klarer å følge med følelsesmessig. Kvelden blir livlig og du diskuterer en masse følsomme temaer med en venn.

Løven 23/7-22/8

Du har en del å tenke over denne fredagen. Du overveier å kontakte en venn for å treffe han/hun privat, men ettersom dere ikke pleier å sees på tomannshånd, er du redd for at det kan bli litt kleint. Mye handler om hvordan du håndterer hele denne situasjonen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en herlig fredag og en bra avslutning på uka å se frem til. I dag omgås du med personer du liker veldig godt, og du kjenner en nærhet og trygghet sammen med disse vennene.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å ta ulike initiativ både privat og på jobb. Det blir en bra og produktiv fredag og en veldig koselig og harmonisk kveld. Om kvelden får du en beskjed som vekker en hel del tanker i deg. Du innser at du har gått glipp av noe viktig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i et strålende humør denne fredagen. Det handler ikke bare om at det snart er helg, men det handler også om å omgås med mennesker som står deg nær og som du bryr deg veldig mye om.

Skytten 22/11-21/12

Du er rastløs og irritert denne fredagen. Vennen din velger å omgås med mennesker du ikke takler og når du holder deg hjemme i ren protest, reagerer han/hun ikke en gang. Dette blir en dag hvor du blir nødt til å tenke igjennom hva det er du egentlig vil med dette forholdet.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt deppa i begynnelsen av denne fredagen, men en venn har en terapeutisk påvirkning på deg og innen dagen er omme, føles livet ditt så mye bedre igjen. Kvelden handler om en overraskelse og om sterke følelser. Det blir til slutt en helt fortryllende fredag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å akseptere et nederlag i dag, selv om det bare er symbolsk. Akkurat nå er det mye vinnerinstinkt i tegnet ditt og du vil veldig gjerne vise hva du er god for, både privat og på jobb. Kvelden blir stille og rolig.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ganske sikker på at du hørte feil når det kommer til et rykte, men hvor utrolig det enn virker, så viser det seg å være sant. Nå når du har alle fakta på bordet, må du tenke igjennom hvordan du skal håndtere denne delikate situasjonen.

Powered by Labrador CMS