Dagens Horoskop: Fredag 30. August

Slik blir denne fredagen.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen handler om å gjøre et inntrykk uten å ta helt over. Du har lett for å se hvilke feil som er gjort, men vitsen er at kollegene dine selv skal oppdage sin feil og ikke at du skal rette de opp for dem. Kvelden byr på en overraskende vending.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen handler om å ta ansvar og om å lede og styre arbeidet. Du er bestemt og driftig, noe som er bra. Idag har du å gjøre med en person som oppfører seg barnslig, så sørg for å ikke synke ned til deres nivå, men prøv heller å være den voksne. Kvelden handler om fredagskos.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er kjapp i dine vendinger iblant og slik er tilfellet idag. Det er bra at du er så oppmerksom, ellers kan det bli overtid både på deg og dine kolleger. Idag tar du tak i et prosjekt som har blitt liggende hele uka. Kvelden handler om vennskap og kjærlighet.

Krepsen 21/6-22/7

Akkurat nå går det meste din vei og du har det veldig gøy. Det blir en herlig fredag med fokus på fellesskap og på å lykkes sammen. Den sosiale Krepsen setter pris på denne typen gruppearbeid, for deg er delt glede, dobbel glede. Kvelden bruker du på noe eller noen du savner.

Løven 23/7-22/8

I løpet av fredagen endrer du planene dine på grunn av at visse personer ikke kan være med, og da orker ikke du heller. Du har vært sosial hele uka og kan gjerne tenke deg en kveld alene foran TV-en. Akkurat nå har du behov for å være i fred, og ta til deg alle de nye inntrykkene.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar deg nær av hva en kollega sier, selv om han/hun egentlig ikke mener noe ille med det. Ditt største problem akkurat nå, er at du blir så lett såret på grunn av Månens posisjon i tegnet ditt, og det gjør at du tar ting mer personlig enn de egentlig er. Kvelden byr på en masse aktiviteter.

Vekten 23/9-22/10

Du bruker dagen idag på å søke informasjon som av en eller annen grunn er vanskelig å finne frem til. Dagen begynner enkelt og du føler du har bra flyt, men jo mer timene går, jo mer kjører du deg fast i et spor som viser seg å være ganske så håpløst.

Skorpionen 23/10-21-11

Humøret ditt gagner deg ikke idag. Du blir sint for hver minste ting, og risikoen er stor for at du lar irritasjonen din gå utover feil person. Prøv å telle til ti når du får nok av visse kolleger. Kvelden blir morsommere enn dagen.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å legge alle kort på bordet idag, men alle de vonde ordene ligger fremdeles mellom dere. Du innser at det er vanskelig å ta tilbake noe som allerede har blitt sagt. Du vender deg til en venn for råd om hvordan du skal håndtere denne situasjonen.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir varierende, sosial og lærerik. Du tar til deg informasjon og føler at du lærer deg nye teknikker og en ny måte å tenke på. I løpet av kvelden får du et fint kompliment som gjør deg glad. Dette blir en vellykket fredag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ulike måter i si ting på, men idag lykkes du virkelig med å få frem ting på en riktig måte. Du formulerer deg slik at budskapet kommer frem uten å såre eller stille krav. I løpet av dagen omgås du med venner og det blir veldig koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir litt overrasket over at vennen din tror at du bare skal akseptere det han/hun har gjort uten at det skal bli noen konsekvenser. Vanligvis er Fisken langsint, men akkurat nå er det så mye du tviler på ved denne relasjonen at det kan bli dråpen som får begeret til å renne over.

Powered by Labrador CMS