Dagens Horoskop: Fredag 30. April

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en litt annerledes fredag. Du kan ikke gjøre det du vanligvis gjør, og må ta fantasien og kreativiteten i bruk. Kvelden handler om å møte venner.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en bra fredag der du jobber uvanlig raskt. På jobben går ting fort, og du kjeder deg ikke. Du avverger kriser, rydder unna feil som visse kolleger har gjort, og lykkes med å løse en intern konflikt mellom to kolleger. Det blir en tidlig kveld, og du spiser gjerne en rolig middag med familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir rolig, men kvelden blir mer hendelsesrik. Du møter noen du ikke har sett på lenge, og de får deg med på et lite eventyr. Uansett hva du gjør, ser det ut til at du har en hyggelig kveld.

Krepsen 21/6-22/7

I dag lurer du på hva som skjer. Du får høre så mange ulike, motstridige fakta at du blir litt forvirret. Det kan handle om en venn som har havnet i en konflikt, og nå mates du med informasjon om denne uenigheten fra alle hold, og ingen av historiene stemmer overens.

Løven 23/7-22/8

I dag handler det mye om å feste, enten i en større gruppe, eller bare med noen få. Er det noen som kan gå mot regler og gi blaffen i restriksjoner, så er det du. På kvelden ringer du, eller dukker opp hos en venn som du savner og har mistet kontakten med. Det kan bli en uforglemmelig kveld.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskeligheter med å være så bestemt som du burde være i dag. Du har sjelden problemer med å si hva du mener, men akkurat i dag synes du at dette er litt vanskelig ettersom du vet at det er vanskelig å gå mot strømmen når du vil passe inn.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om kreativitet, og om å være forberedt på å gjøre det lille ekstra. Det blir en givende dag der du utvikles og vokser. Kvelden handler om vennskap, varme og å stole på hverandre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i et herlig humør. Dagen fører med seg en følelse av vår og håp, og du finner gjerne på noe hyggelig i kveld. Du har tilpasset deg til alt det nye, og du synes ikke lenger at det er slitsomt å måtte tilpasse planene dine.

Skytten 22/11-21/12

Det er noe forventningsfullt over ditt stjernetegn i dag. Det virker som om denne dagen har en spesiell betydning for deg. Kanskje feirer du noe helt spesielt i dag. Det blir en herlig dag, og en enda bedre kveld.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om å klare en test, og du presterer betydlig bedre enn du burde med tanke på hvor dårlig forberedt du er. I løpet av dagen får du høre noe som gjør deg glad og sjenert på samme gang. Det er en viss person som liker deg veldig godt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskeligheter med å rekke alt du skal på jobb, og det finnes en risiko for overtid og en sen kveld. Det er litt irriterende ettersom du har planer for kvelden. Selv om det ikke blir helt som du hadde tenkt deg, blir det likevel en fin fredagskveld.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig bestemt i dag, og du vil ikke godta et nei fra en viss person. Denne personen har flere ganger dratt seg unna når dere skal gjøre ting sammen, men du har ikke tenkt å la dette ødeleggen denne dagen. Etter et tungt 2020 og en ganske trist vår trenger du denne kvelden.

Powered by Labrador CMS