Dagens Horoskop: Fredag 3. Mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er sta når det gjelder en plan du har og du gir ikke opp til tross for at alle andre prøver å overtale deg om at du går i feil retning. Akkurat nå er din intuisjon uvanlig sterk, så stol på instinktene dine uansett hva andre sier.

Tyren 20/4-20/5

Du tar tak i et mindre prosjekt du har og det går kjempe bra. Selv om du føler at du vil gi mer, så er sjefene dine fornøyde med innsatsen og det er det viktigste. I løpet av ettermiddagen skjemmer du bort deg selv litt.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes noe nervøst over tegnet ditt idag. Det er en forventning i luften. Du vet ikke helt hva det er du går og venter på, men magefølelsen sier at noe kommer til å skje og at det kommer til å skje snart. Kvelden byr på en twist.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir irritert når en kollega prater ille om vennen din. Som oftest er du lett påvirkelig, spesielt når det gjelder sladder, men idag vegrer du deg fra å lytte. Du vet hvor du har vennen din og du tenker ikke la deg dras inn i denne personens private vendetta.

Løven 23/7-22/8

Du er like grinete idag som igår. Det eneste positive med denne dagen er at arbeidsoppgavene skiller seg fra det du pleier å gjøre og at det snart er helg. Du har tett kontakt med en venn eller kjæreste som er bortreist. Denne personens humør gjør at du føler deg litt bedre.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir vanskelig å si nei til en sjef til tross for at det er det eneste du vil akkurat nå. Han/hun har altfor høye krav til deg og du blir sint for at han/hun er så urimelig ovenfor deg. I løpet av ettermiddagen venter en hel del jobb.

Vekten 23/9-22/10

Du er i et strålende humør denne fredagen. Ikke nok med at det er fredag, du har fått masse berømmelse fra en sjef og det har fått deg til å vokse en hel del. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å være litt mer fokusert på et mål du har.

Skorpionen 23/10-21-11

Ingenting er mer irriterende enn å få en oppgave på slutten av arbeidsdagen på en fredag, og det får du idag. Dessverre er det ikke noe du kan utsette til mandag og risikoen er stor for at du må jobbe overtid for å få ting klart. Kvelden blir givende, men sen.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for å akseptere hva en venn sier. Du synes det høres vettug ut, men hjernen din vil ikke forstå at det er på tide å gi slipp. I løpet av ettermiddagen får du høre gladnyheter som får humøret ditt på topp igjen.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske skjønn fredag, selv om du har en del å gjøre. Du nyter virkelig både miljøet du befinner deg i og de kolleger og venner du omgås med. Kvelden blir litt senere enn planlagt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye å avslutte innen du tar helg, men du prøver å være så effektiv som mulig for at det ikke skal bli altfor sent. Denne fredagen byr på en overraskelse. På kvelden er det hjemmekos og god mat som gjelder.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt irritert idag, uten at du helt vet hvorfor. Det er en ganske rolig da på jobb og du kan stort sett gjøre hva du vil, så det er ikke der skoen trykker. Uansett hva det er som gnager, så er det bra om du gjør noe med det innen det ødelegger hele dagen din.

Powered by Labrador CMS