Dagens Horoskop: Fredag 3. Januar

Slik blir din første fredag i 2020.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen har du mulighet for å gjøre en venn litt ekstra glad. Du vet akkurat hva denne personen liker og ved en tilfeldighet, snubler du over en mulighet for å glede han/hun litt ekstra. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Tyren 20/4-20/5

Du har mulighet for å se litt nye miljøer i dag, så pass på. Det har vært en lang vinter, så du trenger å få inspirasjon fra ulike hold. Ettermiddagen byr på sladder og morsomme opplevelser. Kvelden blir senere enn du egentlig orker.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ganske sta i dag og det hjelper deg når du støter på et vrient problem. Kunsten å lykkes med å løse dette dilemmaet, ligger i tålmodighet og stahet. Ettermiddagen byr på morsomme utfordringer og en del tankevirksomhet.

Krepsen 21/6-22/7

Du er sjalu akkurat nå, men du vet ikke helt hvordan du skal håndtere følelsene dine, spesielt ikke om du er singel. Du har fått vite at en venn har de samme følelsene som du har for en viss person, og du har ikke avslørt følelsene dine for vennen din enda.

Løven 23/7-22/8

Det blir en rolig og harmonisk dag hvor fokuset ligger på å gjøre små ting og ikke stresse. I løpet av ettermiddagen prøver du å komme i kapp med et prosjekt som har med miljøet å gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har fått en dårlig start på en ny relasjon med en kollega. Her gjelder det å prøve å sette en strek over det som har vært og gå videre. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å vise enn venn hvor mye han/hun betyr for deg.

Vekten 23/9-22/10

Har du fri, så skal du passe på å ta en kort reise eller utflykt i dag. Om du jobber, tar du det med ro, du har ingen anledning for å stresse spesielt mye akkurat nå, men fokuser heller på én sak om gangen. Ettermiddagen byr på en overraskelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er lei av at vennen din unngår det han/hun synes er vanskelig ved å komme med mange dårlige unnskyldninger. Det er vanskelig å konfrontere en konfliktsky person, men i blant må man prøve, for konflikten forsvinner ikke bare fordi en person ikke vil prate om den.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om familien og om å søke trygghet i det du har. Det blir en harmonisk fredag hvor varme og nærhet står i fokus. I dag forteller et familiemedlem en ting for deg som gjør deg veldig overrasket. Det handler om at han/hun har utviklet følelser for en av dine venner.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag gir du jernet og du har det skikkelig gøy. Det er lenge siden du hadde så bra flyt og du føler virkelig at du får en ny start på mange områder. Du oppnår mye og av en eller annen grunn, blir du mer populær blant kolleger. Kvelden blir koselig og sosial.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ulike måter å håndtere en konflikt på og du prøver å få to kolleger til å forstå at de må prate med hverandre, ikke om hverandre. I blant blir du overrasket over hvor barnslig voksne mennesker kan oppføre seg.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å uttrykke hva du føler med ord. Egentlig vil du være i fred og få tid til å fundere over hva du skal gjøre. Nå vet du hva du føler, men spørsmålet er om du våger å gjøre noe med følelsene dine eller om du kommer til å undertrykke de.

Powered by Labrador CMS