Dagens Horoskop: Fredag 3. April

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Akkurat nå skjer alt og ingenting i livet ditt på en og samme tid. Samtidig som det er snakk om omveltende forandringer rundt deg, påvirkes du ganske lite av det. Du anpasser deg fort til de nye rutinene og du vokser som person av de prøvelsene du gjennomgår.

Tyren 20/4-20/5

Endelig er fredagen her igjen. Tyren elsker virkelig fredager, enten du har fri i helgen eller må jobbe. Du er alltid i litt ekstra godt humør på fredager. I dag får du mulighet for å være kreativ ut over det vanlige og å vise hvilken fantasi du har. Er du hjemme i dag, handler dagen om praktiske gjøremål.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil ikke være altfor påståelig, men du hadde virkelig hatt behov for et svar fra en slektning eller sjef i dag. Denne personen burde forstå hvor viktig det er for deg at du får beskjed så fort som mulig. Kvelden handler om noen valg som må taes.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver å få kontakt med en venn i dag, men denne personen svarer ikke i telefonen og ser ikke ut til å ville ha kontakt med noen. Du vil så gjerne hjelpe denne personen, men dette er ingen enkel situasjon.

Løven 23/7-22/8

Du er kanskje ute og rører på deg litt mer enn du bør i dag, men rastløsheten drar i deg. Løver er ikke lagd for å sitte i bur. Jo hardere restriksjoner, jo større risiko for at du bryter med disse reglene. En venn hjelper deg med å tenke på noe annet enn at du føler deg innestengt i dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å argumentere med en kollega som hele tiden mener den har rett og at alle andre tar feil. Du vet at denne personen alltid går sine egne veier og vegrer å lytte til andre, men i dag må denne personen anpasse seg, akkurat som dere burde.

Vekten 23/9-22/10

Du prøver alle mulige metoder for å holde deg sysselsatt denne fredagen. Selv om du har ting å gjøre, finnes det lange perioder hvor du blir sittende å vente. Bruk fantasien din for å underholde deg selv. Kvelden handler om familien.

Skorpionen 23/10-21-11

Mye i livet ditt handler om å finne nye metoder og å jobbe igjennom nye ideer. Dette er en periode der du får bruk for din intelligens og din evne til å tenke utenfor boksen. Kvelden handler om nyheter og om forandringer.

Skytten 22/11-21/12

Du og din familie begynner å gå hverandre på nervene. Selv om du elsker dine nære og kjære, pleier du ikke se så mye til de som du gjør akkurat nå. Nå må du finne en måte å fungere på som familie, til tross for at dere er mer med hverandre nå enn noensinne.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har vanskelig for å finne tilbake til deg selv igjen. Alt det nye gjør deg litt forvirret og det kan gjøre deg mer passiv enn du pleier. Til tross for at du ikke finne struktur, så er det vanskelig når ingenting er som det pleier. En venn finnes der for deg og muntrer deg opp, noe du er veldig glad for.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan være ganske så bestemt når du vil og i dag kreves det at du tar styring. Selv om dette ikke er din favoritt måte å jobbe på, forstår du at det er nødvendig i dette tilfellet. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet hva du vil, men det er så tabu at du ikke en gang våger å tenke tanken fullt ut. Fisken pleier sjeldent bryte eller en gang tenke på å bryte regler, derfor blir din drøm vanskelig å gjennomføre. Akkurat nå er det mest en fantasi, men tiden får vise om du synes den er verdt å virkeliggjøre eller ikke.

Powered by Labrador CMS