Dagens Horoskop: Fredag 29. November

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen handler om å være effektiv. Du har mange oppgaver og skal du oppnå et bra resultat, er det viktig å tenke rasjonelt. Om du henger deg for mye opp i detaljene, kommer du ikke til å rekke alt du skal. I løpet av kvelden omgås du gjerne med venner.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en interessant fredag der en situasjon sporer helt av. Du er mer en tilskuer enn en involvert i denne hendelsen, noe du synes er ganske så greit. Kvelden blir minst sagt interessant, du treffer mennesker du ikke har sett på veldig lenge og du tar deg selv i å tenke på hvorfor dere ikke sees så ofte.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tviler lenge innen du aksepterer et tilbud fra en sjef. Du vet at det kommer til å innebære ekstra arbeid for din del, men du innser også at det kommer til å gi deg fordeler på sikt. I løpet av kvelden prøver du å mekle fred mellom to sinte venner.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskelig for å erkjenne at du har glidd i fra den personen du egentlig vil være nær. Dere har så ulike liv akkurat nå at det ikke en gang er vits i å snakke om når dere skal sees igjen. Husk at man kan bygge broer over ulike hindre, om man bare har tålmodighet til det.

Løven 23/7-22/8

Du er forsiktig med å være for åpen ovenfor en person du ikke kjenner så godt. Du har blitt brent før og vil ikke bli brent igjen. I løpet av ettermiddagen venter det en morsom overraskelse. Kvelden blir koselig og familiær.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes en risiko for at du forsnakker deg om en hemmelighet i dag, så det gjelder å være var når det kommer til hvordan du formulerer deg. Den personen du ikke vil at skal vite noe, er veldig bra på å lese mellom linjene. Kvelden blir hendelsesrik.

Vekten 23/9-22/10

Denne fredagen prøver du å trappe ned tempoet litt. Du er ofte stresset nå for tiden, og du har innsett at det hverken er bra for helsen eller nattesøvnen din. I løpet av ettermiddagen unner du deg litt fredagskos med mennesker du er glad i.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er staere enn du vil innrømme ovenfor deg selv. Det finnes en risiko for at du gjør unødvendig jobb bare fordi du vegrer å lytte til en kollega, uansett hvor bra rådene er. I løpet av ettermiddagen møter du en person som inspirerer deg.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant og utviklende dag hvor du lærer deg å håndtere redslene dine og våger å ta for deg på nye måter. I løpet av ettermiddagen får du et godt råd som du bør følge fra en av sjefene dine. Kvelden handler mest om familien.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er veldig påpasselig i dag. Du liker ikke å bli påtvunget bekjentskaper, men om du bare prøver så kommer du til å oppdage at denne personen er både koselig og intelligent. Dere har mer til felles enn du tror.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ulike måter å håndtere den informasjonen du får i dag på. Prøv å være objektiv, selv om det kan være vanskelig siden du synes liker å involvere deg. Kvelden blir koselig og full av sladder.

Fiskene 19/2-20/3

Du undersøker en mulighet for å bytte arbeidsplass i dag. Det finnes en annen jobb som interesser deg, men det ser vanskelig ut akkurat nå. Prøv å selge inn deg selv på en bra måte, så kanskje du lykkes. Kvelden handler om å være med personer som står deg nære.

Powered by Labrador CMS