Dagens Horoskop: Fredag 29. Mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å fokusere på det som skjer her og nå, men tankene dine vandrer hele tiden til en viss person som nylig har hørt fra seg. Han/hun overrasket deg med sin samtale, og du ble så glad for at denne personen vil sees, selv om grunnen bare var jobb.

Tyren 20/4-20/5

Idag nyter du at det er fredag og det får hele din personlighet til å skinne som en sol. Du elsker fredager, selv om du har mye å gjøre i helgen eller om du til og med jobber. I løpet av ettermiddagen får du et fint kompliment du burde suge til deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du forbereder deg for tøffe tider denne sommeren. Det blir en minnerik dag der fokuset ligget på de store sammenhengene heller enn på detaljer. I løpet av dagen får du mulighet for å forandre en ting som kan være veldig avgjørende for sommeren.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt irritert over at du ikke kan tilbringe så mye tid som du vil med en av vennene dine. Alle andre omgås og det er en fin og avslappet stemning, men det er en person som savnes for din del. Du bare vet ikke hvordan du skal ta kontakt med denne personen uten å avsløre følelsene dine.

Løven 23/7-22/8

Du er på et harmonisk sted akkurat nå. Du har tatt et valg og selv om du kanskje ikke er hundre prosent fornøyd med det valget, så tok du den enkleste utveien. Du liker det enkle, men du er usikker på om valget ditt er det rette og hjertet ditt kan overraske deg med ditt svar. Du har godt av en utfordring!

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en bra fredag som handler om vennskap, familie og å finne gleden i de små tingene i livet. Det blir en ganske rolig dag der store deler av dagen handler om noe som har med sommeren å gjøre. Akkurat nå våger du ikke hel planlegge for langt frem i tid.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig irritert på en person som alltid sier i mot deg, selv om han/hun vet eller ikke vet hva han/hun prater om. Det ser ut til at denne personen kun er interessert i å diskutere, og trenger ikke nødvendigvis ha rett. Kvelden blir koselig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gjør mye nytte av deg akkurat nå, både privat og på jobb. Det finnes en masse herlig energi i horoskopet ditt som hjelper deg når du skal ta beslutninger og begynne på nye prosjekter. Du synes det er gøy å holde deg sysselsatt.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir en ganske rolig dag, der du velger å være alene. Du har virkelig anstrengt deg for å være sosial den siste tiden, men nå synes du det er deilig å bare være deg selv for en stund. Har du en partner kan han/hun oppleve deg som småkjedelig og det kan hende denne personen finner på noe annet i kveld.

Steinbukken 22/12-19/1

Du hadde håpet på en dag hvor du kunne ta det med ro, men det ser ut til at skjebnen har andre planer for deg. Akkurat nå befinner du deg midt i et komplisert kjærlighetsdrama uten at du en gang er klar over det. I kveld kommer du til å se en liten del av det dramaet og det vekker din nysgjerrighet.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar det med ro denne fredagskvelden. Du har tidlige planer for morgendagen og har behov for hvile. Det blir en deilig og rolig kveld som handler om god mat og en film på TV. Det mest hendelsesrike er at du får gode nyheter som har med en ung slektning å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Du bekymrer deg mye over en slektning eller partner akkurat nå. Denne personen er ikke helt lik seg selv og dens dårlige humør smitter over på deg. Det blir mange lange og intensive diskusjoner. Du trodde dere hadde funnet ut av problemene deres, men de blusser fort opp igjen.

Powered by Labrador CMS