Dagens Horoskop: Fredag 28. Mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir morsom og annerledes. Du satser på å få gjort ting så tidlig som mulig, slik at du kan bruke store deler av dagen på noe du synes er mer morsomt enn jobb. Kvelden blir veldig interessant og utviklende.

Tyren 20/4-20/5

Det er noen ting som er lettere å måle enn andre, men i ditt tilfelle så foretrekker du å ha kontrollen. Du liker ikke uklare oppgaver eller instruksjoner, ettersom du da heller ikke skjønner hvordan du skal måle resultatet. Dette er noe som sjefen din ikke helt forstår, og dette viser seg i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i veldig godt humør fordi det er fredag i dag. Du har mye å se fram mot denne helgen, og du vil at dagen skal gå fort slik at du får fri. I løpet av dagen møter du på en kollega med et veldig pessimistisk livssyn. Dette påvirker deg negativt.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en tendens til å havne i trøbbel, og i dag beviser du nok en gang at du kan ødelegge selv den enkleste relasjon gjennom å overtenke hva den andre sier eller gjør. Du er veldig flink til å gjøre én fjær om til ti høns, og så fort du blir usikker så trekker du deg.

Løven 23/7-22/8

Det blir en morsom og intensiv dag der mye handler om å tenke praktisk og prøve å handle basert på følelser. Du har flere oppgaver du må bli ferdig med, og du føler at tiden kanskje ikke er på din side. Kvelden blir derimot overraskende og avslappende.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en del ting du må prøve å få tid til før du tar helg i dag. Det handler om oppgaver som egentlig burde vært ferdig for lenge siden, men som du, av ulike grunner, har blitt liggende etter med. Kvelden handler om spørsmål rundt ferien.

Vekten 23/9-22/10

Det blir ikke bedre enn hva du gjør det til. Det meste handler om din innstilling i dag. Dersom du har et negativt syn på det du skal gjøre, blir innsatsen deretter. Ikke alt på jobben er like gøy, det er derfor du får betalt. Kvelden handler om å møte en person du virkelig har savnet.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å matche en idé mot noe du kan gjøre i virkeligheten. Det er vanskelig ettersom din visjon er ganske vag, og det kan stå i veien når ting blir mer konkret. Kvelden handler om sunn fornuft.

Skytten 22/11-21/12

Du er en person som er lett å overtale til å gjøre dumme ting, og det vet du selv. Til tross for at du er bevisst på denne svakheten, så kan du likevel ikke takke nei når en venn foreslår et ganske vågalt prosjekt. Det er for utfordrende til at du kan takke nei.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir litt av en personlig triumf for deg. Du oppnår ikke bare et drømmemål, du får også en masse skryt av en sjef for en innsats du selv mener var helt ok. På kvelden feirer du med noen du er glad i.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kjenner på en glede og vilje til å komme deg framover i dag. Du har så mange gode idéer, så nå gjelder det bare å omsette disse i virkeligheten. Kvelden handler om å se og erfare et behov hos et yngre familiemedlem.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir sint på noen i familien for å oppføre seg ganske nonchalant. Det har tatt tid å komme dit du er i dag, og derfor fortjener du ikke den behandlingen som du får nå. Du er helt åpen om hva du tenker, og det er godt å lufte både tanker og følelser.

Powered by Labrador CMS