Dagens Horoskop: Fredag 28. Juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du føler at du ikke helt bør bekymre deg over at en kollega tar på seg for mye ansvar, samtidig som det ikke er bra om han/hun klapper helt sammen. Du burde skjønne at det gagner dere begge å prøve å stoppe kollegaen din innen det blir helt uhåndterbart.

Tyren 20/4-20/5

Du blir visere for hver dag som går, og du tar deg selv i å ofte stoppe opp og drømme deg bort. Av en eller annen anledning, er tempoet betydelig roligere idag selv om du trodde det skulle bli en stressende dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinges til å være litt politi idag og det liker du ikke. Du har behov for litt ro og stillhet for å fikse alt du har å gjøre og ikke bare passe på at alle andre gjør jobben sin. Ettermiddagen og kvelden byr på kos og underholdning.

Krepsen 21/6-22/7

Du er veldig sikker på at du tenker riktig akkurat nå, selv om du egentlig tar feil. Det handler om å ikke bare være medgjørlig og diplomatisk. Akkurat nå omgås du mye med en kollega som har en tendens til å ville utnytte mennesker rundt deg.

Løven 23/7-22/8

Du bruker penger på unødvendige ting idag, men det spiller ingen rolle for idag føler du deg rik. Det blir en bra og avslappende fredag og en koselig kveld med venner. Det eneste som uroer deg idag er at en venn skal glemme et løfte som han/hun har gitt deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir irritert på en sjef for at han/hun tar en kollegas parti hele tiden bare for at han/hun er svak for denne kollegaen. Du liker ikke at noen har denne typen makt over deg, men du har ikke så mye å si slik ting er akkurat nå.

Vekten 23/9-22/10

Du er i et strålende humør idag. Du har blitt lovet noe som du lenge har gått og lengtet etter, og endelig er det på tide. Kvelden blir akkurat så herlig som du hadde forestilt deg. Du nyter hvert sekund.

Skorpionen 23/10-21-11

Å bli sint hjelper ikke, det burde du vite. Det er bedre å prøve å gi råd enn å skjelle ut en viss person. Du må være fornuftig og utnytte kontaktene dine samtidig som du bør holde en kollega i sjakk ved hjelp av en liste.

Skytten 22/11-21/12

Idag er du sint både på deg selv og på din situasjon. Det er du som har satt deg selv i denne situasjonen så du kan ikke skylde på noen andre, samtidig risikerer du å gå glipp av noe du veldig gjerne vil gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en lang, koselig og rolig fredag. Du har mye kontakt med venner via telefon, men det ser ikke ut til at dere vil sees. Kvelden blir koselig med masse god mat og koselig familiehygge.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har sett frem til denne dagen lenge ettersom den er starten på noe nytt for deg. Det blir en herlig og variert fredag hvor du opplever mye, diskuterer mye og nyter nuet. Kvelden ender tidlig av ulike grunner.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke den som sier ifra, du lar det heller ligge enn å ta en konfrontasjon. Vennen din har merket at avstanden mellom dere har økt og prøver å bygge den opp igjen. Kanskje hadde det vært bedre å si rett ut hva du tenker og mener?

Powered by Labrador CMS