Dagens Horoskop: Fredag 27. September

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir herlig, ikke bare fordi det er fredag, men fordi du får bruke mer tid med en kollega enn du pleier. Du har virkelig blitt glad i denne personen, han/hun inspirerer deg og får deg til å vokse som menneske.

Tyren 20/4-20/5

Du har en herlig fredag å se frem til, men den går altfor fort. Du holder på å planlegge noe helt spesielt og du er litt nervøs for at ting ikke skal gå som planlagt. Kvelden byr på hjemmekos.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del ulike ting å ta tak i i dag og det gjelder å holde tempoet oppe. For din del handler det om å spise mye, ellers blir du slapp og klarer ikke komme i gang igjen etter lunsj. Kvelden blir sosial og koselig.

Krepsen 21/6-22/7

Du er lei deg for at du ikke rekker å være sammen med dine gamle venner like mye som tidligere. Selv om du har det bra med tilværelsen, savner du i blant personer du ikke omgås like mye med lenger og som kjenner deg bedre enn noen andre.

Løven 23/7-22/8

Du prøver å riste fra deg følelsen av at noe er skikkelig feil mellom deg og en venn. Dere har kranglet før, men ikke på denne måten. Det føles mer skjebnesvangert denne gangen. For deg holder det med en unnskyldning, det er sjeldent du ber om unnskyldning, så når du gjør det, pleier folk å ta deg på alvor.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å stå i mot et begjær. Det finns noe du lengte etter, men som du vet ikke er bra for deg. Jomfruer har lett for å falle for fristelser, men på den andre siden vet du om denne svakheten og da er det enklere å holde den under kontroll.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir harmonisk. Du har det uvanlig bra akkurat nå. Det finnes så mye positiv energi i deg og du føler at du virkelig suger til deg av det som er bra i dine omgivelser. En kollega kommer med en bemerkning som både gjør deg glad og overrasket på en og samme tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt irritabel i dag. Du føler deg ikke hundre prosent bra og da blir du lett irritert. Dette er en kollega bevisst på når han/hun ved en feil tråkker deg på tærne. En sint Skorpion er ingen man vil møte på en fredags ettermiddag.

Skytten 22/11-21/12

Du kommer med en spøk som er litt på kanten, om ikke på grensen til slem og får med deg de fleste rundt deg. Etterpå føler du et snev av dårlig samvittighet, du liker egentlig ikke å le på andres bekostning, men det er aldri for sent å be om unnskyldning.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir koselig. Du blir kjent med nye mennesker og det gjør dagen morsommere. Akkurat nå er det mye på agendaen og du føler deg en smule stresset. Om du bare strukturerer opp dagen, kommer dagen til å bli så mye bedre. Ressursene for å lykkes finnes i deg.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag vil du helst dra fra jobb tidlig, så du blir veldig irritert når et møte drar seg unødvendig langt. Du synes det er respektløst å bable om uvesentlige ting, men i dette tilfellet har du ikke annet valg enn å bli. Kvelden blir veldig koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Du fisker etter skryt i dag, men blir veldig skuffet når du ikke får den responsen du hadde håpet på. Du har et behov for å bli sett og hørt, derfor tar du større plass enn du pleier. Det behøver nødvendigvis ikke være en dårlig ting, tvert imot kan det være bra for deg å synes litt mer.

Powered by Labrador CMS