Dagens horoskop: fredag 27. november

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen handler om å legge sammen to og to. Vanligvis pleier du ikke være så treg som i dag, men det er åpenbart at du ikke vil se sannheten som den er. Du håper fremdeles på at ting skal endre seg.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir ganske bra. Dagen går fort og du har mye å gjøre. Du synes det er deilig å kunne holde et høyt tempo, for da slipper du tenke så mye over et privat problem du har. Ta et dypt åndedrag, innen helgen er omme kommer du til å se betydelig lysere på hele situasjonen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har hatt en del å tenke på de siste dagene og når du nå summerer det hele, føles ting rett. Det har vært mye ubesluttsomhet den siste tiden, men i dag føler du at du endelig vet hva du vil. Kvelden blir koselig og sosial.

Krepsen 21/6-22/7

Du undervurderer hvor mye en venn faktisk savner deg. Bare fordi han/hun ikke hører av seg ofte, innebærer ikke det at denne personen tenker masse på deg. Du føler det samme, så derfor er det dumt at dere begge lar vennskapet renne ut i sanden på grunn av en krangel.

Løven 23/7-22/8

Du tar tak i et prosjekt som du har latt ligge altfor lenge. Du er vel bevisst på at du burde planlegge tiden din bedre, men løven har en tendens til å leve litt i nuet og det merker du nå når du havner i et tidspress. Som flaks er, er din evne til å takle utfordringer, like bra som din evne til å utsette ting.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å tro på seg selv. Iblant har du ganske så lav selvtillit, noe som gjør at du ikke tror at du klarer visse ting. I dag kommer du til å oppdage at du faktisk ikke bare er god på det du gjør, du briljerer virkelig og sjefen applauderer deg.

Vekten 23/9-22/10

Du er i ganske dårlig humør på starten av dagen, men det snur seg heldigvis etterhvert. Mye handler om dine dårlige sovevaner. Når du vel våkner til liv, kommer denne fredagen til å bli en av de beste på lenge.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har havnet i en ganske så kjip situasjon og nå gjelder det å bruke både dine diplomatiske evner og din evne til å se positivt på alle utfordringer. Det blir en minst sagt interessant fredag og hvordan den ender, er helt opp til deg.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes ulike måter å håndtere problemer på, og i dag velger du den berømte strutsemetoden. Du stikker helt enkelt hodet i sanden og håper på at problemet forsvinner om du ignorer det. Dessverre fungerer sjeldent den metoden, noe du kommer til å merke i løpet av dagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er i et strålende humør denne fredagen. Det er slutten på en veldig psykisk og fysisk utmattende uke. I dag får du dessuten veldig gode nyheter som har med en personlig affære å gjøre. Om kvelden vil du gjerne være sosial, men spørsmålet er om du virkelig orker det.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å se detaljer, og om å ikke bli overrasket når du oppdager at en venn takker nei til et tilbud du gir han/henne. Du var ganske bevisst på at dette kunne skje, men du har valgt å håpe på det beste helt til det siste.

Fiskene 19/2-20/3

Fredagen handler om venner, utfordringer og om å ha det gøy. Det blir en variert og annerledes dag der det gjelder å henge med i svingene. I løpet av dagen får du en beskjed som får deg til å tenke over en utdanning av noe slag.

Powered by Labrador CMS