Dagens Horoskop: Fredag 27. Mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tenker en del akkurat nå, men dessverre er det en del spørsmål du trenger å få konkrete svar på. Det meste er vage antydninger og det gjør deg om mulig enda mer urolig. I løpet av kvelden snakker du med noen du ikke har sett på lenge, og det blir en herlig avslutning på fredagen.

Tyren 20/4-20/5

Du liker fredager, selv i disse tider. Fredager gjør deg tullete og i et uforutsigbart humør. Du lokkes til å finne på nye og litt uventede ting på jobb i dag. Sjefen din imponerer kreativiteten og kunnskapen din. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å stole på en kollega som ofte kommer med halvsannheter og en del rene løgner. Du har jobbet lenge med denne personen, så du pleier kunne lese han/hun ganske. bra, men i dag blir du virkelig i tvil om denne personen lyver eller faktisk forteller sannheten.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en vilje til å ville forbedre og å utvikle seg selv i dag. I tider som disse, kan din kreativitet komme til nytte så lenge du har disiplin nok til å fokusere på det du skal gjøre og ikke blir distrahert av omgivelsene rundt deg. Kvelden handler om noe som er på vei til å skje.

Løven 23/7-22/8

Du håper på fornuft hos kollegene dine, men oppdager at mange faktisk kan være veldig barnslige og umodne, spesielt når de blir presset. I dag blir det du som må ta kommandoen, om noe skal bli gjort. Kvelden blir vennskapelig.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å ta vare på stundene du har. Å leve i nuet er en kunst i seg selv og du begynner å beherske den bedre og bedre. Denne fredagen handler om å våge, både når det kommer til jobb og det private. Kvelden blir annerledes, men koselig.

Vekten 23/9-22/10

Dagen i dag handler om å dra nytte av mulighetene som tilbys. Nå når tempoet senkes i hele samfunnet, har du mer tid til å fundere over hva det er som virkelig betyr noe for deg. Ta vare på denne tiden og ta beslutninger som har med fremtiden å gjøre.

Skorpionen 23/10-21-11

Akkurat nå holder du deg mye for deg selv. Det er en selvvalgt isolasjon, som ikke handler om verden for øvrig, men om en indre reise du er på vei til å ta. I løpet av de nærmeste månedene kommer du til å utvikles og vokse.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir passe aktiv. Du prøver å kombinere jobb med trening, spesielt om du er hjemme på dagene. Du går turer og bryter opp jobbdagen med yoga. Kvelden blir intensiv og uventet romantisk.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne fredagen prøver du å bli ferdig med en del jobb, slik at du kan late deg hele helgen. Steinbukken har vanskelig for å slappe av og nyte å ha fri, om du vet at du ikke har rukket alt du skal gjøre. Kvelden handler om et vennskap som kan bli noe mer, om du er villig til det.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ganske irritert på en person som hele tiden kjører sitt eget race og som vegrer å gjøre kompromiss med andre. Du vet at denne personen kan være ganske så egosentrisk, men så ille som det er nå, har det ikke vært før. Det er kanskje på tide å ta en prat med denne personen.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en hel del ting å tenke over i dag. Mye har med familien å gjøre, men visse spørsmål handler også om partneren eller jobben din. I dag få du et bra råd fra en kollega. Dette er tips du bør virkeliggjøre.

Powered by Labrador CMS