Dagens Horoskop: Fredag 27. Desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen handlar om å ha flaks og om å teste grenser. Det blir en morsom og variert dag som utfordrer deg både fysisk og psykisk. Du liker utfordringer, så derfor synes du slike dager er veldig givende.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir veldig rolig. Den handler mest om å ordne for det kommende året, vaske og fikse i hjemmet. Denne fredagen kan gå ganske så langsomt om du ikke sørger for å holde deg sysselsatt. Kvelden byr på hjemmekos og sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et strålende humør denne fredagen. Du har fått høre morsomme nyheter, som du er ivrig etter å få dele med andre. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å betale gammel gjeld som du har hos en venn.

Krepsen 21/6-22/7

Du griper en hver mulighet for å være sammen med en venn. Hver gang dere møtes, innser du hvor mye du har savnet denne personen, og at du ikke får nok av denne personens nærvær. I løpet av ettermiddagen, er du uvanlig åpen med hva du føler.

Løven 23/7-22/8

Livet er kort og utfordringene mange, så du griper hver sjanse du har til å lykkes med noe utover det vanlige. I dag får du tilbringe tid med å planlegge fremtiden, du innser at til tross for at du har gjort en del dumme valg, så finnes det fremdeles tid til å redde i land situasjonen.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å utfordre seg selv på ulike måter. Det blir en morsom og utviklende dag hvor du lærer deg mange nye ting. Du har fått en del ild i tegnet ditt og det gir deg litt mer energi enn du pleier å ha.

Vågen 23/9-22/10

I dag prøver du å få en venn til å ta et ganske så avgjørende steg. Du vet at du manipulerer vennen din, men samtidig ser du ikke problemet med å prøve å få han/hun til å gjøre noe som er bra. Kvelden handler om å være fleksibel.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tak i en del prosjekter som du må bli klar med innen nyttår. Du har tatt det med ro et par dager, men nå føler du at du må utfordre deg selv for å lykkes med å avslutte noen av de målene du har satt deg for 2019.

Skytten 22/11-21/12

Du er lat i dag. Du gjør ikke mye nytte, men du aktiverer deg med ting som du synes er gøy når du vel bestemmer deg for å gjøre noe. I løpet av dagen prøver du å få kontakt med en venn som er merkelig stille.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir ikke helt som du hadde trodd at den skulle bli. Skjebnen slår til nok en gang og når det er sterke krefter i sving, så er det vanskelig å stå i mot. Du dras som et løv med vinden, uansett hvor mye du prøver å kjempe i mot. Det beste du kan gjøre, er å være åpen for det skjebnen har i vente for deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å være bestemt mot en slektning eller venn som kan være ganske så lat. Han/hun har ingen problemer med å ligge i sengen i noen timer og bare slappe av. Du trenger å gi denne personen litt motivasjon til å komme seg opp og aktivisere seg litt.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om fleksibilitet og om å være åpen for nye forslag. Du innser at du faktisk lever livet akkurat nå og nyter nuet så mye, at du ofte glemmer å høre av deg til en venn som savner deg veldig mye.

Powered by Labrador CMS