Dagens Horoskop: Fredag 26. mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en veldig produktiv dag, og du får gjort mer i dag enn gjennom hele uken sammenlagt. Kvelden bruker du på en hobby. Det ser ut til å være noe fysisk – trening eller sport av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Du liker virkelig fredager, og spesielt denne. Du nyter at det er vår i luften, livet, og du gir det lille ekstra på jobben. Du vil vise at du har kreative idéer, og at du tenker fremover. Kvelden blir veldig koselig, og tilbringes med god mat og hjemmekos.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en grunn til at du burde være litt avventende denne fredagen. Dersom du hopper på et nytt prosjekt for fort, kan du komme til å angre deg når det dukker opp noe bedre senere. Noen ganger er tålmodighet din beste venn. Kvelden kan bli romantisk.

Krepsen 21/6-22/7

Det er altfor mye intriger og drama i ditt liv akkurat nå. Visse ting har du selv forårsaket, og andre ting har skjedd av en ren tilfeldighet, eller med andre innblandet. I dag kjenner du på at du er lei av følelsesmessig kaos. Du vil ha en fin og rolig kveld med familien.

Løven 23/7-22/8

Du har et valg å ta i dag, men når du først har bestemt deg vil resten gå av seg selv. Det blir en bra og givende dag. Kvelden blir overraskende på mange måter.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er bestemt, og det er bra. Dersom du gir etter i dag kommer du mest sannsynlig til å angre i nærmeste fremtid. For deg handler dette om et personlig valg, og en vilje til å stå i det, selv om det kommer motvind.

Vekten 23/9-22/10

Du er ganske trøtt i dag, men du kjører på av gammel vane. Det kan hende du ikke presterer på topp, men du er der og gjør det du skal. Kanskje det hadde vært en idé om du avlyste alle kveldens planer, og bare tok det helt med ro?

Skorpionen 23/10-21-11

Det er en frihetsfølelse over denne fredagen. Det er som om du har hatt en tung sky over deg, men nå er den endelig borte og du kan se fremover. Kvelden handler om å være åpen om dine følelser.

Skytten 22/11-21/12

I dag vil du virkelig ingenting. Dersom du har mulighet går du kanskje ikke utenfor sengen en gang. Du er sliten, både fysisk og psykisk. Det har vært mye i det siste, og nå kjenner du på et behov for å ta en pause fra alt.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har virkelig gledet deg til denne fredagen. Det blir en blanding av aktivitet og hvile. Du har et par ting du må gjøre som burde være ferdig før du tar helg. På kvelden koser du deg hjemme med både god mat og en god film.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en lang reise i vente denne fredagen. Det kan være at du er på vei til et annet land, eller kjører en lang biltur. Uansett hvilket eventyr du begir deg ut på, så blir dette en bra dag.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å forsvare noe du holder kjært. Du er lei av at vennen din snakker dette ned, enten det er en hobby eller en person. Du tenker at dersom dette er viktig for deg, så burde det være viktig for vennen din også.

Powered by Labrador CMS