Dagens Horoskop: Fredag 26. Juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Du takker nei til noe som du egentlig har lyst til å delta på i dag, men du kan ikke ettersom du allerede har lovet deg bort. Det er tøft å være så populær. Selv om kvelden blir koselig, blir den ikke like spektakulær som den kunne vært.
Tyren 20/4-20/5
Du elsker fredager og spesielt denne fredagen, som du virkelig har sett frem til. Du nyter et rolig tempo og stresser ikke i dag. En eller flere sjefers fravær bidrar til den koselige stemningen og lette atmosfæren. Kvelden blir veldig koselig og du kan endelig slappe av.
Tvillingene 21/5-20/6
Du tar mot til deg i dag og gjør noe du vanligvis ville unngått. Uansett om det er å håndtere en konflikt, snakke om følelsene dine eller ta på deg en fysisk vanskelig oppgave, blir det en bra dag der du føler deg fornøyd med deg selv.
Krepsen 21/6-22/7
Du blir litt skuffet når en venn takker nei til et bra forslag du har angående kvelden. Det kan være fordi denne personen er trøtt, eller at han/hun ikke orker å planlegge så mye akkurat nå. Iblant er det skjønt å få være litt impulsiv. Det finnes fremdeles en sjanse for at han/hun endrer seg i løpet av dagen.
Løven 23/7-22/8
Du reagerer ikke så kjapt i dag, dermed går du også glipp av en mulighet til å lære deg noe nytt og unikt. Du må prøve å være mer på alerten, trolig har dette å gjøre med at du sovner litt for sent om kveldene.
Jomfruen 23/8-22/9
Du blir irritert på en venn som vil deg vel, men som uttrykker seg veldig klønete. Du sliter nok med ditt eget selvbilde til at en person som står deg nær, skal trekke deg ned. Motiver deg selv med en liste over ting du er god på istedet, og ikke fokuser på det negative.
Vekten 23/9-22/10
Dagen er viktig for deg på mer enn en måte, så det gjelder å dra fullt utnytte av den. I dag får du mulighet for å gjøre ting du vanligvis ikke gjør. Du har lenge villet prøve deg på dette området, men det er først nå du får sjansen.
Skorpionen 23/10-21-11
Humoren din er ikke på topp i dag og derfor kan du ha litt vanskelig for å se de spøkene kollegaen din strør seg rundt med i dag. Du er vanligvis ikke så veldig fan av denne personens humor, og det blir ikke bedre nå når du nå lar deg påvirke av planeten Jupiter.
Skytten 22/11-21/12
Fredagen handler om å nyte dagen og ikke være redd for å stikke seg ut. Du er en unik person som ofte blir lagt merke til, selv i større sammenheng og det er et talent du skal ta vare på. Akkurat i dag prøver du å smelte litt inn i mengden, men det gjør bare at du synes enda mer.
Steinbukken 22/12-19/1
Fredager er alltid din dag og spesielt denne fredagen. I dag vil du ikke legge noen planer, men heller være klar og åpen for morsomme ting som plutselig dukker opp. Du kommer ikke til å bli skuffet. Dette er en slik dag og kveld som blir helt unik og fortryllende.
Vannmannen 20/1-18/2
Du er veldig sta, og det redder deg i dag. Takket være at du ikke gir opp til tross for oddsen du har i mot deg, sparer du verdifull tid og en hel del penger både på deg selv og på jobb. Kvelden blir veldig avslappende og koselig.
Fiskene 19/2-20/3
Du tar tak i et prosjekt sammen med familien din i dag. Det er ikke ofte du velger å samarbeide, spesielt ikke med familiemedlemmer, men i dag kan du virkelig se fordelene ved å være et team. Kvelden byr på en overraskelse.
Powered by Labrador CMS