Dagens Horoskop: Fredag 26. februar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om frihet. Frihet på jobb, og friheten til å gjøre hva du vil på fritiden. Det blir en herlig og energigivende dag der du omgås mennesker du møter alt for sjelden. Kvelden handler om sosialisering.

Tyren 20/4-20/5

Du elsker fredagen, og spesielt denne ettersom du har mye å glede deg til denne helgen. For deg handler denne dagen om maksimal arbeidsinnsats, og at tiden går fort. Kvelden blir koselig og familievennlig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt irritert på en slektning som hele tiden utsetter seg for stor risiko. Det er en pågående og gjentakende diskusjon mellom dere, men ingenting hjelper. Kanskje du burde gi opp, og bruke energi på noe bedre.

Krepsen 21/6-22/7

Du har brukt altfor mye penger i det siste, og nå lurer du på hvordan du skal betale en akutt utgift som har dukket opp. Krepsen er ikke så god til å spare, men dersom du har en ekstra buffer blir ikke slike situasjoner så slitsomme.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om kjærlighet, pasjon og det å ta første steget. Som singel har du alt å vinne, og ingenting å tape. Dersom du er i et forhold er situasjonen mer delikat. Da må du ta et valg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig med å akseptere kritikk fra en sjef i dag. Denne personen er veldig flink til å finne feil hos andre, men ser aldri sine egne feil. Du har prøvd å ta opp dette, men det gikk ikke så bra.

Vekten 23/9-22/10

Du tar en sjanse i dag. Det er viktig for deg å vise hva du kan, og du er klar for å ofre en del for å nå dine mål. Kvelden handler om et svik, tillit og noe feilsagt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er ikke så mye energi i ditt stjernetegn som du hadde håpet på. Din utfordring er at du vil mer enn du orker i dag, og du risikerer å mislykkes eller prestere kun halvparten av det du egentlig kan. Kanskje du burde lytte til kroppen din.

Skytten 22/11-21/12

Du liker at det er litt drama i din verden, men den siste tiden har alt vært nydelig og stabilt, og dette irriterer deg. I dag rører du i gryta og det skaper både sjalusi, drama og følelsesmessig kaos. Det blir mildt sagt en interessant kveld.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å motivere deg selv til noe du egentlig ikke vil. Du må stole på din indre drivkraft når alt annet stritter imot. Kvelden fylles av overraskelser og spontane møter. Det blir en herlig fredag!

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ganske fornøyd med det du presterer i dag, og kan avslutte dagen relativt tidlig. Din sjef har andre tanker om hva du burde rekke i dag. Kvelden handler om en hobby.

Fiskene 19/2-20/3

Du vegrer deg ikke for å vise hvem du er og hva du vil i dag. Du har mange ganger holdt deg i bakgrunnen for å la andre personer få rampelyset, men i dag vil du ha all oppmerksomheten selv.

Powered by Labrador CMS