Dagens Horoskop: Fredag 26. April

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag innser du at du har tatt helt feil av en person. Du og noen av vennene dine har oppfattet en person som arrogant, men det handler mer om at denne personen er litt blyg i situasjoner der han/hun ikke kjenner så mange. Når du får vite årsaken til personens oppførsel, forstår du alt.

Tyren 20/4-20/5

Du er ganske irritert på en kollega som har en tendens til å ta for mye plass. Han/hun har ikke forstått hvor grensen for en profesjonell oppførsel går og det gjør deg sint. Dere ser ting på ulike måter, så det er bra om du klargjør for din kollega hva det er denne personen har gjort feil.

Tvillingene 21/5-20/6

Du drives av høye ambisjoner akkurat nå og det er en bra ting. Gjennom å vise hva du kan og vil, kommer du til å vekke din sjefs oppmerksomhet og få de til å ville satse mer på deg når det gjelder penger og utdanning.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver å vise en venn litt ekstra omtanke idag. Han/hun ser ut til å være litt nede og det bekymrer deg. Det finnes ingenting som gjør deg mer lei deg enn når denne personen ikke har det bra. I løpet av dagen passer du på å tulle litt ekstra med en kollega.

Løven 23/7-22/8

Fredagen blir morsom. Du synes det er deilig at det er fredag og du lengter etter å få ta det med ro. Det eneste negative er at du iløpet av helgen får tilbringe liten eller ingen tid med en person du gjerne vil treffe. Telefonkontakt duger ikke for deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes en stabilitet i tegnet ditt akkurat nå som mange misunner. Når andre føler seg rastløs, og har vanskelig for å fokusere, så vet du akkurat hva du vil og hva du skal oppnå for å komme nærmere dine mål. Kvelden byr på fest og god mat.

Vekten 23/9-22/10

Du tar tak i ulike prosjekter som har med hjemmet å gjøre. Du vil rekke så mye som mulig innen fredagen er over, for helgen ser ut til å være aktiv og du kommer ikke til å være hjemme så mye.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er veldig sint på en kollega for at han/hun har lekket en hemmelighet du har fortalt. Det er ikke noe du egentlig bryr deg så mye om at andre vet, men det viser at denne personen ikke er til å stole på og det gjør deg litt bekymret.

Skytten 22/11-21/12

Du prater med partneren din om hvor dere står og hva dere føler for hverandre idag og han/hun sier alle de riktige tingene, men du merker at det ikke kommer rett fra hjertet. Noe savnes mellom dere og du har vanskelig for å sette fingeren på hva det er. Kanskje går forholdet deres dårlig eller så er dere i ferd med å vokse fra hverandre.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra fredag der fokuset ligger på jobb og en fritidsaktivitet som betyr en hel del for deg. Du føler deg målrettet og for første gang på lenge, vet du hva det er du vil gjøre fremover. En koselig og høyst uventet sms forgyller fredagskvelden din.

Vannmannen 20/1-18/2

Du synes litt synd på deg selv idag. Det handler om at du synes du gjør alt og at ingen andre bidrar. Det er ikke helt riktig, du gjør mye men kollegene dine er flinke de også. Kvelden handler om å lette hjertet.

Fiskene 19/2-20/3

Du omgås med en venn eller partner denne fredagen. Det er koselig på alle måter, men du savner noe og det gjør deg litt betenkt. Din lidenskap og lengsel er ikke like sterk lenger og du tar deg selv i å tenke på noen andre istedet.

Powered by Labrador CMS