Dagens Horoskop: Fredag 25. September

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen har du fullt opp. Du har en masse ideer, men det er ikke alle som fungerer, så det gjelder å være fleksibel og tenke deg godt om. I dag savner du en venn som vanligvis pleier å være på din side. Han/hun ser ut til å være bortreist for øyeblikket.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir litt stressende, men morsom. Du får et kompliment av sjefen din og du føler at du begynner å få kontroll over det som skjer. I løpet av dagen kommer det en masse informasjon og du gjør ditt beste for å henge med i svingene.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir litt mye å tenke på og det gjør at risikoen er stor for at du glemmer viktige ting. For å unngå å gjøre feil, er det best om du lager en liste og passer på å strukturere opp hverdagen din. Kvelden blir festlig og kan handle om nye bekjentskaper.

Krepsen 21/6-22/7

Du er veldig irritert i dag og det merkes. Vennene dine pleier som regel å unngå deg når du er i dette humøret. Du trives best med å få være for deg selv når du har det på denne måten. Om kvelden mykner du opp og blir i skikkelig partyhumør.

Løven 23/7-22/8

Du har glemt et løfte som du har gitt og det kommer til å få konsekvenser. Gjennom din nonchalante oppførsel, lykkes du med å såre en person du liker veldig godt. Det beste i dette tilfellet er om du tok en prat med vennen din, ba om unnskyldning og viste at du er oppriktig.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å unngå stress, noe du synes er vanskelig. Du har så mye du må rekke at du får litt panikk. I løpet av dagen kommer en venn med et ganske så kontroversielt forslag. Kvelden blir morsom og variert.

Vekten 23/9-22/10

Dagen har mye å by på, så det gjelder å være uthvilt og i godt humør. Du kommer til å møte på problemer denne fredagen, men du kommer også til å få støtte fra uventet hold. Alt i alt blir det en veldig bra dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er fornøyd med det valget du har gjort og det får deg til å føle deg uvanlig harmonisk i dag. Når du er i dette humøret, kan nesten ingenting påvirke deg negativt. I løpet av ettermiddag gir du en venn et verdifullt råd.

Skytten 22/11-21/12

Du skryter litt av din framgang i dag, men dessverre finnes det en risko for at den får tilbakeslag. Det handler om at du har gått glipp av et par detaljer, som kan by problemer på sikt. En venn ser veldig opp til deg, men selv om du synes idoliseringen er søtt, kan det bli litt irriterende iblant.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en koselig og veldig sosial fredag der du omgås mennesker du faktisk beundrer og genuint bryr deg om. Det handler om sterke personligheter som ofte sier hva de mener og tenker om ting, men du har ingen problemer med denne typen oppførsel, tvert om.

Vannmannen 20/1-18/2

Du får en del å gjøre denne fredagen, så det gjelder å være god på å planlegge. Visse ting går smidigere enn andre og det finnes en risiko for at du må jobbe lengre enn du hadde sett for deg i dag. Kvelden ser ut til å handle om shopping.

Fiskene 19/2-20/3

Du har mistet håpet om at en venn skal ta til fornuft, men plutselig gjør han/hun helomvending. Til din store overraskelse viser han/hun seg fra en uvanlig fornuftig og moden side. Kvelden handler om familien.

Powered by Labrador CMS