Dagens Horoskop: Fredag 25. Oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen har du mye å gjøre. Du har hengt etter med gjøremålene dine hele uka og nå er det viktig å gjøre å få alt ferdig innen det blir helg. Denne helgen tenker du mye på en kollega du savner. Han/hun er bortreist eller er syk.

Tyren 20/4-20/5

I dag kan du virkelig slappe av og nyte dagen. Selv om det er mye å gjøre på jobb, har du det gøy. I løpet av dagen får du nyheter fra en venn. Han/hun informerer om noe som har skjedd i dag. Kvelden blir koselig og sosial.

Tvillingene 21/5-20/6

Du finner ut av et rykte du har hørt om en kollega. Han/hun er alltid veldig hemmelighetsfull når det kommer til privatlivet, derfor synes du det er ekstra gøy å få frem litt informasjon om denne personen. Kvelden blir koselig og familiær.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ute etter å forandre ting og det er bra med visjoner, men du må samtidig tenke på at det er mange puslebiter som skal falle på plass for at din idé skal fungere. I løpet av ettermiddagen kan et møte av noe slag føre med seg interessante nyheter.

Løven 23/7-22/8

Du har en del ting du må ta tak i og det er bra om du er så effektiv som mulig i dag. I løpet av dagen får du også en positiv beskjed som har med din inntekt å gjøre. Kvelden handler om et familieråd. Dere må komme overens om julen.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir morsom og kreativ. Det er mye du skal rekke, men takket være din positive innstilling og energi, går det meste i et høyt tempo uten at du trenger å overanstrenge deg. Kvelden blir spontan.

Vekten 23/9-22/10

Du møter mange typer mennesker i dag og det er bra. Du trenger å utvide synspunktene dine litt. I blant blir du veldig bekvem og da utvikles du ikke like mye som når du utfordrer deg selv. Kvelden kan by på sport eller en aktivitet av noe slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir interessant og utfordrende. Det er flere som har lyst på det samme som deg, så det gjelder å ha spisse albuer om du skal begi deg inn i kampen. I løpet av ettermiddagen får du sjansen til å gjøre en kollega en veldig stor tjeneste som krever minimum av anstrengelser fra ditt hold.

Skytten 22/11-21/12

Snart er det helg og det gjør deg i godt humør. I dag er du litt mindre munter enn vanlig, men det er fordi du må vente helt til mandag før du kan treffe en av kollegene dine igjen. Denne personen gir deg alltid sommerfugler i magen når dere møtes.

Steinbukken 22/12-19/1

Du slapper av i dag. Uansett hva som venter deg i helgen, så er dette dagen før stormen og du kan slappe av og bare kose deg. Du oppmuntrer en venn eller kollega som er nervøs i dag. Du er virkelig en bra venn og en klippe å lene seg til.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt fraværende i dag og det er fordi det er så mange tanker som snurrer rundt i hodet på deg nå. Det dreier seg om her og nå, fremtiden og nye oppdagelser. I løpet av ettermiddagen blir du informert om noe som gjør deg litt overrasket.

Fiskene 19/2-20/3

Du er irritabel i dag og det er fordi vennen din ikke respekterer din integritet. Du har behov for å være i fred, mens vennen din vil at dere skal omgås hele tiden. Prøv å forklare for denne personen hvor viktig det er med egentid for deg.

Powered by Labrador CMS