Dagens Horoskop: Fredag 24. Mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ulike nyanser av sannhet og det gjelder å ikke tenke helt svart eller hvitt idag. Du har en tendens til å henge deg opp i små bagateller og blir nesten aggressiv når du forsvarer dine standpunkt. Ta et dypt pust når du kjenner det renner over og gå heller unna en stund. Kvelden blir morsom og kombinerer underholdning med nytte.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en kort fredag sett fra en arbeidsmessig synsvinkel, men totalt sett så blir det en lang fredag. Idag er du gjerne med familie eller venner så mye som mulig. Fokuser på å ha det gøy og på å spise masse god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ting som burde forbli usakt og noen av de sier du høyt idag. Dette kan lede til en unødvendig konflikt mellom deg og en venn. Det handler om stolthet og hva som er rett og galt.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i et strålende humør idag, men i løpet av kvelden føler du deg litt lei. Humøret ditt skifter veldig mye akkurat nå og det er først og fremst fordi du har å gjøre med en venn som er veldig komplisert.

Løven 23/7-22/8

Idag bestemmer du deg for å vise hvem du vil være og bryr deg ikke om alle forventningene rundt deg. Du har behov for å få mulighet for å vokse og følge din egen vei. På kvelden kan det være trening, venner eller familiekos som gjelder.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en selvstendig person som hele tiden prøver å uttrykke din mening og bruke stemmen din. Du er ganske vant til å bli ignorert, men slutter aldri å prøve, men idag skjer det en forandring. På jobb er det plutselig en sjef som ikke bare hører deg men som også lytter til ideene dine og tar de til neste nivå.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes så mange om og men idag at du blir helt forvirret. Akkurat når du synes du har kontroll, endres ting og det blir kaos igjen. Denne dagen handler om å finne en struktur på kaoset og om å følge den røde tråden. Kvelden blir overraskende bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag kan du bli fristet til å kjøpe noe som ikke bare er for dyrt for deg, men som også er helt unødvendig. Det handler om en ting du har hatt lyst på lenge, men som er mer en kul greie enn noe du har behov for. En venn kommer med visse argumenter til impuls-shoppingen.

Skytten 22/11-21/12

Du er klar for å ta din irritable side til en venn og da kan det bli skikkelig kaos. Deres relasjon er ikke så sterk at den tåler denne typen unødvendige krangler. Akkurat nå påvirkes du av Neptun, noe som gjør at grensen mellom fornuft og følelser gjør deg unødvendig temperamentsfull.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en rar men morsom fredag. Det begynner med at du får flere fine komplimenter og oppdager at noen faktisk flørter med deg. Det gjør deg både glad og overrasket på en og samme tid. Kvelden byr på koselig selskap, god mat og hete diskusjoner.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir både bra og dårlig. Du stresser på jobb og har litt dårlig samvittighet for at du ikke har rukket så mye som du ville, men når du vel slipper taket og slapper av så går dagen over til å bli harmonisk og sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir ikke bra når du irriterer deg over en venn eller partner. Du ser ulemper og ikke fordeler med deres relasjon og det kan bli slitsomt. Prøv å ignorere disse detaljene, du kan aldri forandre et menneske og godkjenne alle sider ved denne personen.

Powered by Labrador CMS