Dagens Horoskop: Fredag 23. August

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig men intensiv, du lærer å kjenne nye kolleger og du merker hvilke du klikker bra med og hvilke du foretrekker å holde deg unna. Idag får du vise talentene dine innen et visst område. Det du er mest takknemlig for, er at du og en kollega som du har kjent lenge, egentlig begynner å nærme seg hverandre.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen byr på en hel del jobb, men også en masse latter. Har du mulighet så sniker du deg ut og spiser lunsj langt fra jobben. Du nyter virkelig denne typen pauser. På kvelden er det familiekos som gjelder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er lei av å ta beslutninger og idag tar du et steg tilbake og lar en annen kollega få trekke frem i rampelyset. Selv om det føles rart å ikke være den som blir spurt i ulike situasjoner, så gir dette deg mer arbeidsro og du kommer til å sove bedre om natta.

Krepsen 21/6-22/7

Du provoserer en kollega som blir rasende. Du visste ikke at dette temaet var så følsomt. Denne kollegaen er ikke en person du liker så godt, så du synes det er nyttig at du nå har funnet denne personens akilleshæl.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om friheten til å ta egne beslutninger og friheten til å blande jobb og fritid. Det blir en relativt kort, men intensiv arbeidsdag. Har du mulighet, så hviler du litt på ettermiddagen slik at du orker å være med venner på kvelden.

Jomfruen 23/8-22/9

Det tar tid å finne tilbake til rutiner igjen etter sommeren, men nå synes du egentlig at de fleste puslebitene begynner å falle på plass. Det blir en herlig dag og en bra avslutning på uka. Kvelden byr på en buffé av valg, så det er bare å velge det som virker morsomst.

Vekten 23/9-22/10

Fredagen blir morsom, om enn litt trøblete. Du rekker mye mer enn du har gjort tidligere og du føler at du faktisk utvikles på flere ulike områder. En kollega hjelper deg med å utvikle en idé du har. Han/hun kommer med verdifulle tips.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å ikke la seg provosere av en kollega som kan være ganske irriterende. Han/hun går inn for å irritere deg og det burde du vite nå. Det som gjør kollegaen din aller mest frustrert er når han/hun ikke lykkes med å irritere deg, så hold hodet kaldt.

Skytten 22/11-21/12

Du er en person som kan ta livet med en klype salt. Du trives på jobb, med kolleger og venner. Den eneste mørke skyen på himmelen er at partneren din, om du har, er nedstemt og det finnes ingenting du kan gjøre for å muntre han/hun opp.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir din absolutte favorittdag denne uken. Den handler om å konkurrere og om å vise hvem du er. Normalt sett pleier denne typen aktiviteter kjede deg, men idag vekkes konkurranseinstinktet ditt til liv og du imponerer kollegene dine. På kvelden vil en venn treffe deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Din tålmodighet er på vei til å renne over. Du har prøvd alt fra overtalelse, til støtte til og med true en kollega som stadig misbruker systemet. Dessverre er det ingenting som biter på denne personen og nå føler du at du må slutt på det hele. Kvelden blir morsom og familiær.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i et strålende humør denne fredagen. Endelig er uka over og du kan ta helg. I løpet av uka har du savnet en person mer enn du trodde og nå funderer du på om du skal ta kontakt med denne personen og se om dere skal treffes.

Powered by Labrador CMS