Dagens Horoskop: Fredag 23. April

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er du i et strålende humør – det er tross alt fredag. For deg markerer denne dagen slutten på en slitsom uke, og begynnelsen på en herlig helg. Uansett aktivitet i helgen, så føles det alltid litt spesielt. Kvelden handler om et solid vennskap.

Tyren 20/4-20/5

I dag gjør du det beste ut av dagen. Uansett om du jobber eller er hjemme, så handler dagen om å avslutte påbegynte prosjekt, og legge planer fremover. Det blir en utviklende og herlig dag. Kvelden byr på god mat og herlig selskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vet at du kan ta feil, men du tar sjansen likevel. Det virker som om det lønner seg, og du vinner flere fordeler ved å være modig. Kvelden blir interessant og lærerik. Du oppdager et nytt talent hos deg selv.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av fredagen vil du gjerne treffe en person som ikke har tid til deg, og du tar deg selv i å bli såret, selv om du vet at denne personen har en god grunn til hvorfor dere ikke kan møtes. Månen gjør deg ekstra følsom akkurat nå.

Løven 23/7-22/8

Du tror sterkt på deg selv i dag, og den selvtilliten hjelper deg med å overvinne de eventuelle vanskelighetene som du møter på i dag. Ettermiddagen og kvelden blir mer sosial, med mindre fokus på jobb. Dersom du er forelsket blir kvelden romantisk.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å lese deg opp på et tema du vanligvis ikke har så god oversikt på. Det høres kanskje kjedelig ut, men dette er noe du synes er interessant, så det er ingen problem. Kvelden handler om hemmeligheter.

Vekten 23/9-22/10

Du er god til mye akkurat nå, så her gjelder det å utnytte de fordelene du har. Det skjer masse om dagen, både i ditt liv og andres, og noen ganger blir du helt matt av å følge med på alt. Ta deg en pause. En lang tur i skogen kan hjelpe deg med å senke skuldrene.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en livlig, men ganske givende dag. Selv om du har mye å gjøre, så er det først og fremst ting du liker. I løpet av dagen får du muligheten til å bevise for en venn hvor mye han/hun betyr for deg. Du vil at denne personen skal vite at du trenger han/henne.

Skytten 22/11-21/12

Du er ikke en spesielt sentimental person, og når du føler deg ferdig med noe, så går du videre uten å se deg tilbake. Det er mange som synes at denne siden ved deg er litt rar, men det byr du på.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen handler om vennskap, samarbeid, og å peile seg ut en retning for fremtiden. Du har funnet en god gjeng som du omgås med, og med denne gruppen er det total åpenhet. Det føles bra at du ikke må skjule noen sider av din personlighet. Kvelden blir mildt sagt interessant.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ligger ikke på latsiden i dag. Det er så mye du vil ha tid til, og da gjelder det å ha ekstra energi. I løpet av ettermiddagen får du store nyheter som det kan ta litt tid å fordøye. Dette kan innebære en omveltende forandring i livet ditt.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt irritert på en person som er dårlig til å ta kontakt. Du synes at denne personen burde anstrenge seg mer, men samtidig vet du at dette ikke er en person som knytter sterke bånd. Vil du ha denne personen i ditt liv, må du være den aktive.

Powered by Labrador CMS