Dagens Horoskop: Fredag 22. November

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir bra, men du savner en kollega som er ute og reiser. Han/hun har mye på agendaen og dere rekker ikke omgås så mye som du kunne ønske. På kvelden er det familie og en hobby du har som er i fokus.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen starter litt tregt, men ender bra og det blir en lang formiddag hvor du er for trøtt til å tenke. Det eneste positive er at to kolleger, slektninger eller venner begynner å nærme seg hverandre igjen etter en periode hvor de nesten ikke har pratet med hverandre. Kvelden blir koselig og sosial.

Tvillingene 21/5-20/6

Akkurat nå har du ikke marginene på din side og det er litt synd ettersom du faktisk prøver veldig hardt. Det handler om at man i blant befinner seg i en oppoverbakke og det gjør du akkurat nå, så du må prøve å tenke positivt for alt kommer til å bli bedre snart.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen i dag blir fantastisk, selv om den starter veldig tidlig og ender veldig sent. Dagen handler om en forelskelse du har og som du ikke helt vil eller kan gi slipp på. I dag omgås du med denne personen og da kommer alle følelsene tilbake igjen.

Løven 23/7-22/8

Du er sur for at du ikke får det som du vil, selv om du vet at det uansett hadde blitt et nei. Du trodde sjarmen og staheten din ville hjelpe deg, men i akkurat dette tilfellet fungerer ikke dine overtalelsesteknikker. Det er bare å innse at du må tenke ut noe nytt.

Jomfruen 23/8-22/9

Fredagen handler om å si nei til noen som skal slutte eller som skal begi seg ut på en reise. Dette svir mer enn du vil erkjenne for deg selv. Dels liker du denne personen, men det handler også om at han/hun får oppleve noe som du ikke får.

Vekten 23/9-22/10

I dag bestemmer du deg for å ha en kreativ tvist på alt du gjør. Du føler det er viktig å finne tilbake inspirasjonen din igjen og det gjør du ved å tenke utenfor boksen. Kvelden blir herlig, men veldig sen.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å overtale en kollega til å være modig og våge å utfordre seg selv. Dette er en veldig usikker person som ofte tar den sikre veien, istedenfor å sjanse på de store utfordringene. Du ser et potensiale i denne personen og blir lei deg over at han/hun ikke utnytter seg av det.

Skytten 22/11-21/12

Dagen i dag handler om å vise mot og om å våge å åpne opp og gjøre seg selv sårbar. Skytten pleier å skjule seg bak en sjarmerende maske, noe som gjør at du ofte unngår ditt sanne jeg. I dag kommer du til å miste noe, om du ikke åpner deg opp.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir en morsom, annerledes og litt magisk dag. Du blir satt pris på fra flere hold, men blir overrasket over at du også blir midtpunkt for både sjalusi og slagsmål om din oppmerksomhet. Du er ikke vant til å være i sentrum for oppmerksomhet på denne måten. Du får også servert noen gode nyheter i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen starter tøft, men blir bedre fra formiddagen av. Du tar ofte ansvar for personer du egentlig ikke trenger å ta vare på, men vennligheten din kommer til å lønne seg på sikt. I dag prater du også med en slektnings sjef, lagleder eller liknende og du får gode nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

I dag holder du deg mest for deg selv. Det er mange tanker som sirkulerer oppi hodet ditt akkurat nå og du har virkelig behov for å ta det med ro. I løpet av ettermiddagen passer du på å omgås litt ekstra med venner og familie.

Powered by Labrador CMS