Dagens Horoskop: Fredag 22. Mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen kan både handle om jobb og fornøyelser, litt ettersom hva du jobber med. I løpet av dagen får du en sms fra en venn som du ikke har hørt fra på lenge. Smsen gjør deg både glad og overrasket. Du hadde selv tenkt å ta kontakt med denne personen.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en morsom og kreativ fredag der du får mulighet for å være litt halvgal uten at det gjør noe. Det er sjeldent du drar den helt ut, men i dag finnes det både tid og rom for denne typen oppførsel.

Tvillingene 21/5-20/6

En person du har vært veldig glad i, dukker plutselig opp i livet ditt igjen og det forårsaker en del sterke følelser. Du trodde virkelig ikke at du skulle reagere så sterkt når dere møttes etter så lang tid, men visse ting endrer seg aldri.

Krepsen 21/6-22/7

Du er betydelig gladere i dag enn i går, for oddsen for å treffe en viss person er høyere i dag. Du vet at det er tåpelig å være så opptatt av å se en person, men Krepser er veldig følsomme og har vanskelig for å være rasjonelle når de føler så mye.

Løven 23/7-22/8

Du prøver å ikke være så frampå i dag, men det er vanskelig. Du er i et tullete humør og synes det er gøy å være med venner. I dag foreslår du noen litt crazy aktiviteter og du blir overrasket over hvem som er ivrigst etter å være med.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes mye du bør gjøre, men veldig lite du har lyst til å gjøre denne fredagen. Kroppen din er sliten og det ser ut til at du ikke er helt i toppform. Lytt til kroppen din og bli hjemme og ta det med ro. Det er ingen vits i å stresse over noe du allikevel ikke kan påvirke.

Vekten 23/9-22/10

Du tar et steg om gangen denne fredagen, og det er bra. Akkurat nå er du så distré at du ikke klarer å ha for mange baller i luften på en gang. Kvelden handler om å resonere med en venn og å prøve å få han/henne til å se ting fra ditt perspektiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Akkurat nå er du i et uvanlig godt humør. Det har vært en ganske bra uke og du føler at du endelig begynner å få litt distanse fra alt som har skjedd den siste tiden. For deg er det viktig at ting er så normale som overhodet mulig, du orker ikke helt noen store omstillinger i livet ditt akkurat nå.

Skytten 22/11-21/12

Du har en rekke ideer du vurderer frem og tilbake denne fredagen. Det er som oftest når du prater høyt om tankene dine at du kommer opp med de beste ideene. I løpet av dagen bestemmer du deg for å ikke la deg påvirke av negativitet og den tanken holder du fast ved.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en litt merkelig dag der du reiser fra en verden til en annen, rent billedmessig. Om morgenen våkner du opp i fullkomment harmoni. Du nyter dagen som handler om ulike utendørsaktiviteter. Om kvelden kaster du deg plutselig inn i et eventyr som er veldig ulikt deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en bra fredag som begynner tidlig og som slutter tidlig. Du er mye ute denne dagen og den friske luften gjør deg godt. I løpet av dagen får du nyheter som er både morsomme og litt sørgelige. Du har en koselig kveld å se frem imot.

Fiskene 19/2-20/3

Det er ikke mye du kan si eller gjøre akkurat nå for å forandre det som skjer i livet ditt. Uten å ha tenkt videre over det, har du gått fra en vennskapskrets til en annen på under et år og plutselig føler du et savn etter det gamle. Du kan alltids høre av deg til vennene dine igjen!

Powered by Labrador CMS