Dagens Horoskop: Fredag 22. Februar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir morsom, informativ og veldig annerledes. På jobb gjør dere ting dere ikke pleier å gjøre. Det blir en dag der gruppearbeid og moralstyrkende arbeidsoppgaver står i fokus. Du legger energi på å vise at du er lederen.

Tyren 20/4-20/5

Du har ikke lyst til å takke ja til et tilbud, samtidig vet du at det kommer til å gjøre ting lettere for deg i fremtiden og det innebærer mer penger i lommeboka, noe som alltid er velkomment.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er synd du er så negativ til et nytt prosjekt som en av sjefene dine har startet opp. Dette er egentlig mitt i blinken for deg, ettersom det innebærer at du både får være kreativ og at du må prestere. Du pleier å sette pris på å ha tydelige og tøffe mål å kjempe for.

Kreften 21/6-22/7

Idag er du i godt humør. det er tross alt fredag og du har et par fridager å se frem til. Det finnes noe lekent over tegnet ditt idag og du får andre til å le og ha det bra. Det finnes spesielt en person du vil muntre opp litt ekstra denne fredagen.

Løven 23/7-22/8

Denne fredagen går du inn i med blandede følelser. Du gleder deg til å ha fri, men det finnes noe uoppklart mellom deg og en kollega og du vil ikke være borte fra denne personen en eneste dag uten at dere finner ut hva dere har sammen. Du er redd for at relasjonen skal bli enda mer komplisert.

Jomfruen 23/8-22/9

Idag er det fest. Det er fredag og da lysner du virkelig opp. Det blir en fantastisk dag der du både ler og er rundt mennesker. Kvelden blir veldig lang, men fantastisk morsom. Du føler at du blomstrer denne fredagsnatten.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en koselig fredag med masse kos og hygge. Det har skjedd mye i det siste, men nå føler du endelig at du begynner å få grep om hverdagen og livet ditt igjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er noe du ikke bør snakke om, men som du mest sannsynlig kommer til å si til noen idag. Du har en tendens til å gjøre og si ting du virkelig ikke vil gjøre og si. Det er Pluto som ubevisst får deg til å oppføre deg på denne måten.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganske så interessant. Du føler at du er på vei inn i en ny fase i livet ditt og det trives du med, samtidig er du litt urolig for hva alt det nye kommer til å innebære for deg. Kvelden blir stille og rolig.

Steinbukken 22/12-19/1

Du bekymrer deg for en test av noe slag idag, men som viser seg å gå over all forventning. Det blir en bra fredag der du får en del klarhet i både hva du selv og andre tenker og føler. På kvelden omgås du med en venn du ikke pleier å se så ofte. Det blir overraskende koselig.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne fredagen blir stressende. Du vil rekke så mye som mulig på jobb innen du tar helg. Kollegene dine synes du er ambisiøs, men for deg handler det mer om at du vil kunne slappe av når du først har fri. På kvelden sier du farvel til noen som skal reise bort.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en underlig fredag der du ikke helt forstår hva som skjer, hverken med deg selv eller med en kollega. Dere har en spent relasjon til hverandre. Idag er dagen der du bør være tydelig på hva du tenker. Husk at å gi noen oppmerksomhet, er beste måten å vise at du bryr deg.

Powered by Labrador CMS