Dagens Horoskop: Fredag 21. Mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av fredagen prøver du å forhindre at en venn begår en feil. Denne personen er altfor opptatt av et langsiktig mål, og glemmer alt som skjer her og nå. Du må hjelpe vennen din med å rydde opp i prioriteringene sine.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir bra og går fort. Du liker fredags-stemningen, og akkurat denne dagen har du virkelig lengtet etter. I helgen skjer det noe gøy som du gleder deg til. Kvelden handler om å sortere og omorganisere noe du synes er gøy, dersom du har overskudd til det.

Tvillingene 21/5-20/6

Du ønsker å få orden på visse problemer i dag, og du kaster deg inn i problemløsning under å tenke, noe som viser seg å være den beste løsningen i dette tilfellet. Kvelden handler om å være forsiktig og vise respekt mot andre.

Krepsen 21/6-22/7

Du nyter denne fredagen. Det er lenge siden du følte deg så full av liv og energi. Det er en herlig dynamikk i ditt stjernetegn. Du kan virkelig være tilstede i nuet, og bare være. Kvelden handler om en forelskelse.

Løven 23/7-22/8

I dag møter du en person, og når du ser denne personen innser du at du har mistet noe verdifullt. Du vet at det er din egen feil at dere har sklidd fra hverandre, men du har hatt så mye å gjøre at du ikke har klart å anstrenge deg for holde på kontakten. I dag betaler du prisen for din nonchalanse.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å våge å være frempå, selv om det ikke alltid er så lett. Jomfruen er en person som trives bedre med å påvirke i bakgrunnen, enn å stå i rampelyset, men noen ganger er det bedre at du kan synes og høres.

Vekten 23/9-22/10

Du tar kloke beslutninger akkurat nå, så det gjelder å holde seg til dem. Du har masse motivasjon til å begynne med, men den forsvinner etterhvert som dagene går. Kvelden handler om å være sosial og ha det gøy. Det er lenge siden du slappet av på denne måten.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er sint og skuffet over deg selv. Det handler om at du svikter deg selv når du ikke er lojal mot din egen magefølelse. Noen ganger er det mye enklere å bare flyte med, fremfor å argumentere mot, spesielt når motparten er så overbevisende.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å sette mål, noe du ikke er nevneverdig god på. Du har ofte en visjon om hva du vil oppnå, men når det koker ned til detaljene svikter interessen. I dag må du bestemme deg for både langsiktige og kortsiktige strategier.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir irritert på at visse personer får alt gratis, når andre må kjempe for hvert eneste mål på veien. I dag får du likevel bekreftet at den som jobber hardt har en fordel mot de som bare flyter på talent og flaks. Kvelden blir veldig overraskende.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av dagen vil du ikke jobbe så mye. Det er en del du må rekke hjemme, og det gjør deg litt frustrert dersom du er tvunget til å jobbe overtid, spesielt når det handler om en kollega som har tabbet seg ut. Kvelden handler om fremtidsplaner.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en del du må bli ferdig med i dag, og det er viktig at du holder fokus på målet dersom du skal bli ferdig i tide. Du tenderer til å sveve ut i andre ting, og har vanskeligheter med å holde på konsentrasjonen over en lengre periode. Kvelden blir herlig.

Powered by Labrador CMS