Dagens Horoskop: Fredag 21. Juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er i godt humør idag. Av en eller annen anledning ser du frem til en aktivitet litt ekstra mye, kanskje fordi den involverer noe du elsker å gjøre med familien. Kvelden handler om å være med dine nærmeste. Det blir en magisk kveld.

Tyren 20/4-20/5

Du er litt redd for at denne dagen skal bli kaotisk, men istedenfor blir den rolig og harmonisk. Du nyter virkelig livet, naturen og å omgås med familien. Idag blir du minnet på hvor fort tiden går og hvor verdifullt livet er. Det blir en tankefull, herlig og fin fredag.

Tvillingene 21/5-20/6

Idag kan det hende du er med på å feire svensk midsommer. Enten du hopper rundt en stang, spiser sild og drikker snaps eller om du gjør noe sosialt med venner, så kommer dette til å bli en fredag du kommer til å se tilbake på resten av sommeren og minnes med glede.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil gjerne bruke dagen og fremfor alt kvelden på en person du liker veldig godt, men han/hun er opptatt på andre hold. Når du ikke kan få det beste, satser du på å holde tett kontakt hele dagen. Kvelden blir rolig, men veldig koselig.

Løven 23/7-22/8

Idag blir en festens og galskapens dag for din del. Du er i topp humør og feirer gjerne sommeren med venner eller familie. Om du er invitert på en fest bør du passe på så det ikke blir for crazy. Stjernetegnet ditt er for øyeblikket påvirket av Uranus som lett kan skape kaos.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar ingenting seriøst idag, men prøver heller å bare flyte med noe som er veldig ulikt deg. Uansett om dagen byr på god mat, en fest eller å bare ta det med ro med familien, så blir dette en herlig dag fylt med varme og nærhet.

Vekten 23/9-22/10

Du sier ikke så mye om en venns mange påfunns, men inni deg bobler du over av sinne og frustrasjon. Du har prøvd så mange ganger å få denne personen til fornuft når det kommer til et problem han/hun har, men vennen din ser ut til å aldri ta tak i dette problemet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig og harmonisk. Du nyter sommeren og du er utendørs så mye du kan. Dagen bruker du gjerne på en kreativ hobby du har. Kvelden handler om å megle mellom noen venner som ofte ryker i tottene på hverandre. Det blir for øvrig en veldig koselig kveld.

Skytten 22/11-21/12

Dette kan bli en romantisk dag, en dag med familien eller en skikkelig festdag. Humøret ditt og din private situasjon styrer litt over hvordan du velger å tilbringe denne fredagen. I løpet av dagen får du høre et rykte som uroer deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om sommerlige tradisjoner, god mat og familie. Det blir en koselig dag hvor du får bruk for konkurranseinstinktet ditt. Kvelden kan by på en uventet flørt, hvertfall for single Steinbukker. Nyt oppmerksomheten, det er jo tross alt sommer.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en del ting du bør fundere over idag, mye har med praktiske ting som har med en eiendom å gjøre. For øvrig blir det en koselig familiedag hvor du kan slappe av og nyte roen. Kvelden blir morsom og utfordrende.

Fiskene 19/2-20/3

Det virker som du velger venner eller familie over din partner om det er et alternativ idag. Det handler om at du har behov for en pause. Denne fredagen er du veldig flørtete om tilfellet byr seg. Tegnet ditt er påvirket av Venus og Mars, noe som gir deg en sensuell utstråling.

Powered by Labrador CMS