Dagens Horoskop: Fredag 21. August

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en del å ta inn over seg denne fredagen. Du har mye som både er gøy og utfordrende på en og samme tid. I løpet av dagen er du en hel del med venner og det føles deilig å kunne samarbeide igjen. Kvelden blir ganske rolig og avslappet.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en underlig fredag på mange måter. Nyheter sprer seg på arbeidsplassen din og du kjenner hvordan forandringene blåser deg rett i ansiktet. På sett og vis kan dette være bra for deg. Du tar sjeldent initiativ til forandringer selv, men nå når du blir tvunget til det, innser du at det faktisk er det beste som kunne skje.

Tvillingene 21/5-20/6

Du får en del å gjøre denne fredagen og du prøver å holde et høyt tempo til tross for at du er ganske så trøtt. I løpet av dagen får du høre rykter som både kan være skremmende og oppmuntrende på en og samme tid.

Krepsen 21/6-22/7

Du står ovenfor mange valg akkurat nå og det gjør deg nesten litt handlingslammet. Legg til at du har brent alle broer til den personen du begynner å lengte mer og mer etter, dette er hva du står ovenfor denne fredagen.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å la være å le i dag. Du befinner deg i en kinkig situasjon og du kan virkelig ikke forstå hvordan akkurat du havnet her. Mange små feil har sakte men sikkert ledet deg frem til det punktet hvor du befinner deg nå. Det er bare å innse at visse dager går alt feil.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en bra avslutning på uka for din del. Du har virkelig gått og lengtet etter denne fredagen og nå når den endelig er her, så er humøret på topp og kreativiteten blomstrer. Kvelden handler om dine venner.

Vekten 23/9-22/10

Du vet hva du vil i dag og det er bra. Du pleier å være ganske tvilende, men akkurat nå blir du påvirket av jorden, som gjør deg mer bestemt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar det med ro i dag. Selv om det finnes ting å gjøre, har du hverken ork eller vilje til å stresse i dag. I løpet av dagen får du høre nyheter fra en sjef og det kan komme til å påvirke deg i fremtiden. Kvelden handler om å reflektere litt mer over livet.

Skytten 22/11-21/12

Du tar tak i noe du har bekymret deg for lenge, men som du ikke helt har orket å ta tak i før. Men nå får du mer energi i horoskopet ditt og da kan du ta tak i dette problemet med fornyede krefter. Kvelden blir koselig.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en kul og utfordrende dag der du faktisk lykkes med å prestere bedre enn vanlig. Det finnes en drivkraft og en vilje til å ta seg fremover, og det påvirker de fleste områdene i livet ditt. Et kompliment gjør deg glad og nesten litt blyg på en og samme tid.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å få ting til å fungere både ved hjelp av viljekraft og lure ideer. Som flaks er, har du bra kolleger som vet hvordan de skal kunne hjelpe deg til å ro dine prosjekter i havn. Kvelden handler om å hvile og ta det med ro.

Fiskene 19/2-20/3

Du liker ikke et rykte du får høre i dag, men du har vanskelig for å finne ut av om det er sant eller ikke. Det virker som om informasjonskilden er litt hemmelig. Det kommer til å vise seg at deler av ryktene stemmer selv om alt er litt overdrevet.

Powered by Labrador CMS