Dagens Horoskop: Fredag 20. September

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen gjelder det å fokusere på de riktige tingene. Om du er med på en konkurranse eller om du prøver å kjempe om samme oppgaver som en kollega, så gjelder det å være uthvilt. Dette er en kamp som kommer til å kreve mye energi.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en veldig stressende dag. Det skjer mange ting samtidig, så det gjelder å hele tiden kunne ha et høyt tempo uten at du blir for slurvete. I løpet av dagen får du et kompliment som får deg til å vokse. Kvelden handler om å kose seg med familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har behov for mye energi for å kunne jobbe i dag. Været gjør deg trøtt og du har vanskelig for å komme deg ut av sengen på morgenen. Kanskje burde du se på hva du spiser. Horoskopet advarer mot trøtthet og lettere depresjon som har med din diett å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du burde passe tungen din i dag. Det finnes en risiko for at du sier ting du angrer på i etterkant, men som blir vanskelige å ta tilbake. Månens posisjon gjør deg uforsiktig i dine uttalelser og veldig impulsiv på en mindre bra måte.

Løven 23/7-22/8

Du utstråler ro og harmoni og det er bra. Du behøver virkelig å finne tilbake til de virkelige verdiene i livet og du er på god vei. Våren og sommeren var en følelsesmessig labyrint, men nå begynner du endelig å få bukt med følelsene dine, både de negative og de positive.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om nøyaktighet, så du burde passe deg. Du elsker detaljer og å pirke i små problemer som virkelig er umulig å løse, men som du alltid lykkes med å få bukt med takket være din tålmodighet. I dag får du en kollega til å skjemmes for noe han/hun har sagt.

Vekten 23/9-22/10

Dagen i dag blir akkurat så bra som du hadde håpet på at den skulle bli. Du har hatt høye forventninger til at et prosjekt skal bli vellykket, men nyhetene er til og med bedre enn forventet. Fredagskvelden er til for å kose seg!

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen i dag blir stressende, du forventer å rekke en del ting som du ikke er så bra på under tidspress og det skaper irritasjon hos deg. Du har allerede sagt i fra at du trenger mer øvelse, men sjefen din er ikke så forståelig. Kvelden blir koselig, men ganske så tidlig for din del.

Skytten 22/11-21/12

Du uroer deg for at du ikke når frem til en venn. Dere treffes og alt er som det skal på utsiden, men du føler at noe har forandret seg mellom dere to. En Skytte vil gjerne prate om det som er feil, men vennen din er helt lukket.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en hendelsesrik dag hvor du viser dine talenter og framgang med teamet ditt. Du kan være et skikkelig konkurransemenneske når du vil, men du har også en tendens til å være sta og utholden, noe som hjelper deg når alt annet ikke funker. Kvelden blir veldig koselig.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen i dag handler om å komme seg litt a jour med livet. Det blir en koselig og stressfri dag hvor du nyter å være utendørs så mye du kan. Kvelden byr på en hel del morsomme og kulinariske opplevelser. Du byr gjerne venner og familie på middag.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen i dag handler om å ta det sikre for det usikre. Akkurat nå er du lat og orker ikke helt å ta tak i problemene dine, og soper heller problemene dine under matta, noe som hjelper for en stund. Fredagen blir en ganske så avslappet og herlig dag.

Powered by Labrador CMS