Dagens Horoskop: Fredag 20. November

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en tendens til å bli litt lat på fredager, noe du er fullt klar over. Det er som om du tar helg allerede på torsdagen, og slik er tilfellet også i dag. Problemet er bare at du kan komme til å henge veldig etter og ha mye du må ta igjen neste uke.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen går fort. Du har mye å gjøre, men det gjør deg ikke så mye. I løpet av dagen får du mulighet for å prate med en kollega om hvordan han/hun bør tenke når det kommer til ulike ting på jobb. Kvelden blir koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har hatt en del å tenke på denne høsten, men nå føles det meste bedre. Du nyter at det er fredag og du koser deg med en lang lunsj, om du kan. Kvelden handler om familien og om å ta vare på hverandre.

Krepsen 21/6-22/7

Du legger planer for fremtiden, noe du hverken har kunnet eller villet den siste tiden. Det føles deilig å kunne tenke på noe annet en stund, selv om du fremdeles er forsiktig med å planlegge ting som innebærer reising.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å akseptere at en kollega ikke har tid til å ta seg av et prosjekt du spør han/henne om. Du prøver å overtale denne personen med sjarmen din, men ingenting hjelper. Kvelden handler om vennskap, og om sterke følelser som ikke vil forsvinne.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir ganske intensiv. Du har mye du vil rekke, og tiden flyr avgårde. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å vise frem dine kunnskaper til en kollega. Du har alltid hatt litt spesielle interesser og personen det gjelder, blir veldig imponert.

Vekten 23/9-22/10

Du har hatt en større konfrontasjon med en venn og det føles ikke bra, selv om du vet det er uungåelig. Du kan helt enkelt ikke akseptere at personer svikter deg gang på gang, uten at du sier ifra.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra og harmonisk fredag der du satser på å bli ferdig med et prosjekt du startet på denne uka. Til tross for at det er mye å gjøre, rekker du det meste uten store problemer, kanskje du til og med får til å ta en tidlig helg.

Skytten 22/11-21/12

Denne fredagen har du en hel del å tenke på. Det er mye som surrer rundt i hodet på deg og du føler at du ikke helt henger med. Kvelden blir veldig informativ og ganske interessant, selv om den kunne vært litt mer oppløftende.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er mye som skjer akkurat nå og det gjelder å henge med i svingene. En venn planlegger en middag, fest eller kosekveld, og du vil gjerne bli med. I løpet av ettermiddagen legger du merke til at en kollega flørter med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan ha litt vanskelig for å fokusere i dag. Du påbegynner på mange oppgaver uten å gjøre de ferdig. Det beste hadde vært om du gjorde én ting om gangen, og lagde deg en to do-liste. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir irritert på en venn eller partner i dag. Det har ligget en spenning i lufta mellom dere to en stund nå, derfor blir du ekstra provosert når han/hun sier eller gjør noe bare for å irritere deg. Du orker ikke denne typen provokasjoner akkurat nå.

Powered by Labrador CMS