Dagens Horoskop: Fredag 20. Desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen feirer du at du endelig kan senke skuldrene og slippe å tenke på jobb og ansvar. Det blir en deilig dag og en enda bedre kveld. Du nyter virkelig friheten. En venn kommer med et uvanlig forslag som du faktisk overveier å takke ja til.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir variert. Den begynner tidlig og ender tidlig, noe du synes er deilig. Ettermiddagen og kvelden handler om julekos. Uansett hvilke tradisjoner du har når det kommer til jul, så holder du hardt på de, selv om de krever omfattende forberedelser.

Tvillingene 21/5-20/6

Du får høre rykter som uroer deg i dag, men du innser raskt at de er falske, og at det bare handler om en person som liker å skape kaos. Vi kjenner alle til den personen som ikke kan få nok av sladder og som er veldig bra på å spre alt den hører videre.

Krepsen 21/6-22/7

Du må være veldig forsiktig med hjertet ditt. Du er nok en gang i ferd med å falle for en person du trodde du var over. Hvor mye du enn prøver å unngå det, så blir du veldig betatt når dere sees. Denne personen har noe som ingen andre har.

Løven 23/7-22/8

Du tar alt dramaet rundt deg med knusende ro. Når julen nærmer seg, blir familien din super stressa og du kan ikke gjøre annet enn å stå og se på alt som skjer rundt deg. I år har du bestemt deg for å ikke la deg påvirkes negativt, men heller nyte julen med drama og det hele. Kvelden handler om vennskap.

Jomfruen 23/8-22/9

Du setter spørsmålstegn ved en policy på jobben og det blir ikke satt pris på. Du har en sjef som mener at det beste en ansatt kan gjøre, er å ikke sette seg på bakbena, noe du gjør i dag. Stå for dine egne meninger, uansett hva.

Vekten 23/9-22/10

Du muntrer opp en kollega som har det litt tungt akkurat nå. Av en eller annen anledning, vet du akkurat hva du skal si og gjøre for å få denne personen til å føle seg bedre. Kvelden blir morsom, men litt annerledes. Vær forberedt på at alt kan skje.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har det veldig bra akkurat nå. Det finnes mye bra energi i tegnet ditt og det ser ut til å holde seg til etter nyttår. Akkurat nå har du behov for positivitet i livet ditt. Mørket pleier å tære på deg, men denne energiboosten hjelper deg gjennom hverdagen. Kvelden blir uvanlig harmonisk.

Skytten 22/11-21/12

Du vet hvordan du skal lykkes, men du vet ikke på hvilken bekostning. Når man er forberedt på å gjøre alt for å vinne, må man regne med å tape noe også. Spørsmålet er også om prisen er verdt det. Det er fremdeles ikke for sent å trekke seg.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra og deilig fredag. Akkurat nå presterer du ikke så mye på jobb. Dagen handler om å avslutte ting og å gjøre klart før du kan ta ferie. Om kvelden møter du venner og er sosial. Det blir en koselig, flørtende og ganske sen kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du savner motivasjon på jobb akkurat nå. Mange går tidligere eller har allerede tatt seg fri, så det finnes ikke så mye å gjøre med det. Det beste for deg, er å avslutte dine prosjekter og rense opp i alt før det nye året, slik at du begynner 2020 med nye prosjekter.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir annerledes og veldig følsom. Du forteller som det er til en nær venn, men han/hun håndterer det ikke så bra. Du visste at tankene dine ville gjøre denne personen opprørt, men du visste ikke at den ville være så opprørende. Kvelden byr på både kaos og magi.

Powered by Labrador CMS