Dagens Horoskop: Fredag 2. Oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har vanskelig for å analysere det som har skjedd, det er fremdeles så ferskt. Unn deg å smelte det hele inn. Å ta en ting om gangen, er det beste du kan gjøre akkurat nå. I løpet av ettermiddagen og kvelden får du mulighet for å omgås en nær venn.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir stressende, men samtidig veldig givende. Du har hundre ideer og lykkes du med en eller to av de, har du gjort mer enn noen sjef kan forvente seg. Om kvelden pusler du en stund innen du unner deg litt ordentlig fredagskos.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å henge med i svingene i dag. Sjefen din skifter veldig mye på sine direktiver og det gjør at hele dagen blir forvirrende. I løpet av ettermiddagen diskuterer du kvelden med en kollega, men vær litt forsiktig, det kan hende kollegaen din synes det du skal gjøre i kveld høres så gøy ut at han kanskje inviterer seg selv med.

Krepsen 21/6-22/7

Du har for vane å ikke stole på at ting blir utført når en kollega holder i et prosjekt. Han/hun har en tendens til å glemme, slurve og ikke rekke alt han/hun skal. I dag overrasker denne personen deg ved å ikke bare gjøre det han/hun skal, men ved å hjelpe deg med å bli klar i tide også.

Løven 23/7-22/8

Du er i ditt mest sjarmerende humør denne fredagen. Livet leker og du tar få ting på alvor. Din lette innstilling til livet og relasjoner, kan få en venn til å bli irritert. Han/hun synes ikke du bruker nok energi på deres vennskap.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er drama på høyt nivå i dag og du blir ganske matt over det kollegaen din gjør. Han/hun kan være veldig teatralsk, det er du fullt klar over, men nå har han/hun virkelig nådd nye høyder når det gjelder å spille på sin egen usikkerhet. Du holder deg unna, for du er ikke i humør for en timeslang peptalk.

Vekten 23/9-22/10

Du gjennomgår en metamorfose akkurat nå og forhåpentligvis fører denne forandringen til at du blir en sterkere og tryggere person. Våren har vært turbulent og satt sine spor, ikke bare hos deg men hos de rundt deg. Det er først nå du kan begynne å dra nytte av alt som har skjedd.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en tendens til å ikke lytte ordentlig. Du synes at du lytter, men sannheten er den at du kjeder deg fort, og da flyr tankene av sted. I dag er det ekstra viktig at du er oppmerksom, uansett hvor kjedelig stemme sjefen din har. Kvelden byr på en overraskelse.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å våge å skeie ut litt. Du synes det er gøy med denne typen utfordringer, ettersom den passer din personlighet. Kvelden handler om kjærlighet, nærhet og om å våge å stole på hverandre.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir ikke helt som du hadde sett for deg i dag, det blir endra bedre. Til tross for at dine forventninger denne fredagen er høye, vil dagen virkelig stå til dine forventninger. Nyt denne perfekte dagen, til tross for både jobb og andre gjøremål. Kvelden handler om en forelskelse.

Vannmannen 20/1-18/2ö

Du har noe å si, men du vet ikke helt hvor du skal begynne. Du er usikker på om vennen din faktisk forstår hva det er du vil ha sagt. Kvelden handler om et valg. Det kan være både enkelt og vanskelig på en og samme gang.

Fiskene 19/2-20/3

Du fisker etter skryt i dag og det er du klar over, men du kan ikke la være å føle deg usikker på om du er god nok for denne oppgaven. I løpet av ettermiddagen får du høre et spennende rykte. Du bestemmer deg for å forske videre på det du har hørt.

Powered by Labrador CMS