Dagens Horoskop: Fredag 2. August

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er bra om du tar initiativ til en diskusjon idag. Dette er et følsomt tema som krever en del ettertanke. På kvelden møter du venner som har vært bortreist, det blir en skikkelig herlig og inspirerende kveld.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir kort og intensiv, men på en bra måte. Jobber du, så holder du et høyt tempo de timene du jobber og har du fri så har du en del aktiviteter planlagt. Kvelden handler om familien og om funderinger rundt høsten.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å si nei til en venn som vil være sammen med deg og ha deg med ut. Egentlig har du hverken tid eller råd til å gå ut, men dersom du mot formodningen ikke klarer å stå imot vennen din, kommer du til å få en veldig koselig kveld ute, om du bare er litt forsiktig med utgiftene.

Krepsen 21/6-22/7

Du er sta og det er det som har fått deg til å gjøre de framstegene du gjør akkurat nå. Du har innsett to ting. Det ene er at du ikke kan, vil eller tenker nekte for følelsene dine og det andre er at du kan ha tålmodighet om det kreves. Du tenker ikke stresse frem noe, heller skape et trygt vennskap som på sikt kan vokse til noe annet.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir morsom og varierende. Du omgås med venner og med personer du ikke kjenner så bra, men som viser seg å være skikkelig morsomme personer med masse driv. På kvelden lokker du med deg en venn ut, som egentlig er for trøtt til å gå ut, men som helt enkelt ikke kan motstå din sjarm.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er bestemt på et punkt og det er at ingen kan tvinge deg til å gjøre noe du ikke vil. Få personer kan være så sta som en jomfru som har bestemt seg for noe. Dagen handler også om å våge å ta initiativ og kunne stikke seg ut.

Vekten 23/9-22/10

Du vet at du kommer til å få høre at du gjør feil idag, men det bryr du deg ikke om ettersom du tror så sterkt på det du gjør. Kvelden handler om å være fri nok til å våge å slippe seg løs, men ikke nok til at du gjøre noe du angrer på.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i et strålende humør denne fredagen. Du vet at det er mye å gjøre, men det hindrer deg ikke fra å ha det gøy på jobb samtidig som du er effektiv. Kvelden byr på både sladder og en del god underholdning.

Skytten 22/11-21/12

Idag endres noe i livet ditt. Det kan være en liten forandring som knapt er merkbart akkurat nå eller så er det en forvirrende hendelse som du kommer til å minnes lenge.Uansett hva det er som skjer denne fredagen, så vet du at et er begynnelsen på noe nytt.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en del å gjøre idag og mye handler om prosjekter i hjemmet. Du vil få alt klart til helgen, for da har du planer om å invitere noen venner på besøk. I løpet av ettermiddagen får du hjelp av en slektning eller venn. Kvelden blir morsom og kan til og med by på en flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du passer på å sove ut ordentlig denne fredagen om du har muligheten. For deg er det viktig å komme i kapp med søvnen din. For øvrig blir det en herlig og familiebetont dag som handler om hjemmet og små prosjekter.

Fiskene 19/2-20/3

Idag lengter du etter flere av vennene dine, men du ser ut til å være bortreist eller er på annet sett forhindret fra å treffe de. Har du et forhold sirkulerer tankene dine mye rundt relasjoner, fremtiden og hva du egentlig føler.

Powered by Labrador CMS