Dagens Horoskop: Fredag 2. april

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir ganske hendelsesløs, og lever virkelig opp til sitt navn som langfredag. Pass på å ta en pause i hverdagen og reflekter over hvor du er i livet og hvor du er på vei. I dag finnes det en mulighet for å nå din indre kjerne.

Tyren 20/4-20/5

Dagen går fort og du har en hel del å stå i. Selv om du ikke stresser så har du nok å gjøre i dag. Ettermiddagen kan til og med bli intensiv. Kvelden byr på herlig selskap og masse latter.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er noe du har glemt i dag. Det er enten et løfte som du har gitt en venn, eller noe du har lovet deg selv. Det er ikke for sent å rette opp i dette, men det kan påvirke dine planer. Kvelden handler om et etisk valg.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt treg i hodet i dag, og det bidrar til at du ikke helt får med deg det som skjer. Akkurat nå er det en hel del intriger i utkanten av din innerste sirkel, og det påvirker deg både direkte og indirekte. Her må du sette ned foten og fortelle at du vil holdes utenfor.

Løven 23/7-22/8

Du tvinges til å ta et valg i dag, og det er noe du virkelig ikke liker. Når du føler deg presset opp i et hjørne gjør du ofte det motsatte av hva som forventes. Løven er uberegnelig i pressede situasjoner. Kvelden blir ganske flørtete.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar en ting av gangen i dag, og det er bra ettersom du er mer effektiv når du jobber sånn. Jomfruen har aldri vært flink med flere baller i luften samtidig da det krever en type mental koordinasjon som ikke er typisk for dette stjernetegnet. Kvelden handler om spørsmål og svar.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en bra dag som stort sett foregår utendørs. Du trenger å være ute og nyte naturen ettersom det får deg til å slappe av, og drømme deg bort fra vanlige problemer. Kvelden kan by på god mat og glede.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er noe logisk i det et familiemedlem sier, men du er fortsatt ikke klar til å akseptere denne personens argumenter som fakta. For deg er det stor forskjell mellom å vite noe, og være overbevist om å være noe basert på en følelse. Kvelden handler om et drømmested.

Skytten 22/11-21/12

Du har bestemt deg for ikke å la noe tynge deg i dag. Uansett om du har aktiviteter med familien eller om du er hjemme og tar det med ro, så nyter du livet, venner og familien. Kvelden blir litt overraskende.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir kanskje ikke som du så for deg, men den blir bedre. Du får muligheter til å styrke dine bånd til nye venner, og du får sjansen til å skjemme deg selv bort i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kvier deg for å si sannheten til en venn ettersom du vet at denne personen kommer til å bli såret. Du kan ikke påvirke det som har skjedd, men det hindrer ikke at du ikke liker rollen som budbringer av dårlige nyheter. Kvelden blir morsom, og byr på god mat og godt selskap.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar en ting av gangen akkurat nå, spesielt prosjekter i hjemmet. For deg er godt å være i nuet, fremfor å stresse med alt. I dag får du muligheten til å være med dem du elsker aller mest. En herlig og rolig dag.

Powered by Labrador CMS