Dagens Horoskop: Fredag 19. Juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du vet at du har en fantastisk dag å se frem til! Det blir en rolig og herlig dag der fokuset ligger mer på god mat enn på mange mennesker og fest og morro.

Tyren 20/4-20/5

Som den romantikeren du er, er sommeren alltid litt spesiell for din del. I år finnes det en unik mulighet for å skape nye tradisjoner som kan følge deg flere år fremover. Dette kan bli en av de beste somrene noensinne.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir irritert over at visse personer ikke lytter til deg i dag. Det er mye liv og røre rundt deg og det eneste du ønsker, er å være i ro. Prøv å finne et kompromiss som passer for alle. Ettermiddagen blir litt annerledes.

Krepsen 21/6-22/7

Du er gjerne utendørs i dag, helst hele dagen og kvelden om været tillater det. Det finnes romantikk i luften, men det ser ikke ut til at du får vært med din forelskelse i dag og det gjør deg lei deg. Husk at det finnes andre måter å ha kontakt på enn at dere fysisk treffes.

Løven 23/7-22/8

Du har sett frem til denne dagen lenge, ettersom den byr på fest. Selv om Løven kan være både romantisk og lidenskapelig, er det nå partyløven i deg som vil ut. Kvelden blir bra, men ikke helt som du hadde håpet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har fått for deg at du skal endre på alt i dag. Uansett om du inviterer til en treretters, en skikkelig fest eller bare tar det med ro, har du en veldig koselig og herlig kveld å se frem til.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du veldig organisert til å være deg. Du vil at dagen skal bli perfekt, ikke bare for din egen skyld men for dine nærmeste. Det har vært mye rart denne våren og du føler et behov for en normal dag.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag føler du deg litt vemodig og har behov for å være sammen med andre, så det kan være du avtaler en lunsj med en venninne eller inviterer venner på middag.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir koselig og veldig romantisk. Du gjør alt du kan for at denne dagen skal lykkes. Kvelden handler om å feire vennskap eller kjærligheten i livet ditt.

Steinbukken 22/12-19/1

Du elsker sommer og om væren tillater det, blir dette en fantastisk dag der du får leve ut din romantiske side, nyte god mat og tilbringe tid med din elskede familie. På kvelden blir du satt pris på fra flere hold og det gjør deg både yr og glad på en og samme tid.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir koselig og gårsdagens dårlige humør er som blåst bort. I dag tar du det med ro, spiser god mat og omgås med familien. En intern krig får en kjapp avslutning når du løser konflikten med et genial kompromiss der alle føler seg sett.

Fiskene 19/2-20/3

I dag feirer du sommeren, kjærligheten og vennskap. Uansett om du har en partner eller er singel, så blir det en dag som går i romantikkens ånd. Du flørter gjerne, men pass på at kvelden ikke ender med sjalusi og drama. Akkurat nå dras mange personer mot sjarmen din og du føler deg omsvermet.

Powered by Labrador CMS