Dagens Horoskop: Fredag 19. Februar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du blir positivt overrasket i dag. Du får en beskjed som du har ventet på, men som du nesten ikke tror er sann. Dette markerer starten på en oppadgående spiral for din del.

Tyren 20/4-20/5

Du elsker fredager, og spesielt denne. Det har vært en lang og hendelsesrik uke, men nå er den endelig over og du kan koble av et par dager. Kvelden byr på fredagskos.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil rekke en hel del i dag, men det finnes også en risiko for at du slurver den gjennom visse ting fordi du er stressa. Det beste er om du prøver å ta det med ro, og fokusere på en ting av gangen.

Krepsen 21/6-22/7

Du kjenner på en positiv energi som gjennomsyrer hele ditt stjernetegn nå. I dag er du modig og går for det du føler. Det kan hende at du gjør noe impulsivt og lite gjennomtenkt, men du er likevel fornøyd med at du satser alt, uten å gruble for mye.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra dag, og en enda bedre kveld. Du møter mennesker som du liker, og tilfeldigvis også en gammel flamme. Selv om dere har sporadisk kontakt, så sees dere nesten aldri. Dette blir et lite sjokk av følelser for din del.

Jomfruen 23/8-22/9

Fredagen handler om motet til å si nei til noen som står deg nære. Du har gått gjennom en hel del den siste tiden, og har rett til å avstå fra visse ting, selv om dine venner ikke føler det på samme måte. Stå på ditt, og vær tro mot deg selv.

Vekten 23/9-22/10

Det er et høyt ambisjonsnivå i ditt horoskop nå, så her gjelder det å utnytte denne bølgen av energi. Dagen handler om personlige utfordringer, men også om å ha det gøy og omgås mennesker som står deg nære.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vil ikke si nei i dag, men du har ikke noe valg dersom du skal rekke alt du vil. Akkurat nå er du litt for stressa til å kunne prestere slik du ønsker. Kvelden handler om gammelt vennskap.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant og ganske slitsom fredag som både tvinger deg til å ta noen valg, og godta valgene andre tar for deg. Du liker ikke at andre har kontroll over det du skal gjøre, men i visse situasjoner må du akseptere at det finnes et hierarki.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen byr på en morsom overraskelse, og masse latter. Det som så ut som en helt vanlig fredag, tar plutselig en uventet vending, takket være en venn. Du dras med i en rekke interessante og herlige hendelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes motstand i ditt stjernetegn nå. Du vil virkelig ikke at visse ting skal skje, men vet samtidig at du ikke har så mye du skulle ha sagt. Noen ganger må man akseptere at ting skjer, enten man vi eller ei.

Fiskene 19/2-20/3

Fredagen blir gøy og intensiv. Det virker som du er på prøve, og det bidrar til at du gjør mer enn ditt aller beste i dag. Kvelden handler om tillit og svik i vennskap. Det blir en følsom og komplisert kveld.

Powered by Labrador CMS