Dagens Horoskop: Fredag 19. April

Slik blir din langfredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir morsom, men blir ikke helt som du hadde sett for deg. Du har for mange prosjekter på gang så du rekker ikke alt du hadde planlagt å gjøre. I løpet av dagen får du høre et rykte som gjør deg både opprørt og interessert på en og samme tid.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen handler om familien og om hjemmet. Om du har fri blir det en dag hvor du pusler hjemme og nyter en dag ute i naturen. Det fine været får deg til å slappe av og nyte dagen. Kvelden handler om god mat og morsomme historier.

Tvillingene 21/5-20/6

Du føler deg stresset uten og helt vite hvorfor. Det er ikke så mye du må rekke denne fredagen, men det finnes en del du vil rekke å gjøre. Det meste handler om god planlegging og om å være litt forsiktig med hva du sier.

Krepsen 21/6-22/7

Du er stresset over situasjonen du befinner deg i. Du føler så sterkt, men våger ikke vise følelser fordi du er så redd for å ødelegge det du allerede har. Månen forsterker dessuten alt som har med følelser å gjøre og bare tanken på hele situasjonen gjør deg matt.

Løven 23/7-22/8

Idag føles livet litt bedre. Du har innsett at du kan bli utrolig sjalu og det er en følelse du ikke er spesielt stolt over. Vennene dine prøver å få deg til å tenke fremover og ikke dvele for mye ved det som har vært. Det blir for øvrig en harmonisk og sosial dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om små og store beslutninger som har med fremtiden din å gjøre. Selv om du ikke jobber, kretser tankene dine rundt jobb og utdanning. I løpet av dagen lykkes du med å gjøre et skikkelig kupp.

Vekten 23/9-22/10

Du hater intriger og drama rundt deg. Hvor mye du enn prøver å megle mellom vennene dine, så lykkes du med å forverre den følsomme situasjonen.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne langfredagen er du gjerne ute i det vakre været. Du har en hobby som betyr mye for deg og du bruker største deler av dagen på å utforske nye måter å uttrykke dine kunstnerlige sider.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å åpne en dialog med en venn, selv om du føler at du ikke er helt ærlig. Du vet ikke hva som har skjedd når du ikke er der, men du mistenker at det er noe denne personen skjuler. For øvrig blir det en morsom og inspirerende dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er invitert et sted denne fredagen og å ikke gå er ikke et alternativ. Prøv å sove ut eller ta deg en siesta på dagen om det er mulig. Du har behov for å hvile for enda en sen kveld venter. Det blir en kveld som bryter grenser og som skaper historie.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en tendens til å velge feil. Du skulle ikke sagt ja til en utflukt eller reise, men du følte at du ikke helt hadde et valg og nå angrer du deg ettersom det finnes en del ting å gjøre hjemme.

Fiskene 19/2-20/3

Det er mange følelser i Fiskens tegn akkurat nå og du har vanskelig for å vite hva det er du føler for hvem. Du slites mellom det myke, trygge og varme og det mer lidenskapelig, ville og utfordrende. Hvem har sagt at kjærlighet og følelser er enkelt?

Powered by Labrador CMS