Dagens Horoskop: Fredag 18. September

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen prøver du å bortforklare en litt rar hendelse, men vennen din er veldig mistenksom ovenfor deg. Han/hun pleier ikke stole på noen, så ikke ta hans/hennes mistenksomhet så personlig. Kvelden handler om et valg av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes en herlig dynamikk, kreativitet og øye for det spesielle i horoskopet ditt akkurat nå. Det meste du foretar deg resulterer i smakfull eleganse, noe som er Tyrens spesialitet. I dag får du virkelig bruk for dine talenter og resultatet vekker håp.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tenker mye over livet i dag og det gjør deg litt mer stille enn vanlig. Dette bekymrer en kollega og det kan hende han/hun passer litt ekstra på deg i dag. En direkte kommunikasjon kan hjelpe i slike situasjoner.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en ganske kjedelig fredag ettersom du er litt trøtt og hanglete. Du har ikke energi til å finne på ting selv, men mye kan skje når du henger med venner og de tar initiativ.

Løven 23/7-22/8

Det blir en morsom og annerledes fredag der du utfordres til å tenke utenfor rammene, noe du er god på. I dag imponerer du en sjef med din kreative side og dine unike ideer. Kvelden handler om sladder og om å omgås med nære venner.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt irritert over en venn for at han/hun ikke lytter til deg. Du vet at denne personen er splittet i sine tanker akkurat nå og det gjør at han/hun ikke alltid fokuserer på det som skjer her og nå. Kvelden blir koselig, litt eventyrlig og litt dramatikk.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en bra dag der du kan fokusere på de riktige tingene. Du har passe med energi i tegnet ditt og det meste du gjør, går din vei. I dag blir en bra dag om du er ute etter å gjøre et kupp, både nye og gamle. Kvelden blir sosial og koselig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du må være litt forsiktig med hvordan du uttrykker deg i dag. Du har en tendens til å si litt dumme ting og det kan såre vennene dine. I løpet av dagen får du sjansen til å utfordre deg selv innen et nytt område. Skytten 22/11-21/12

Du sier nei selv om du mener ja, og det kan bli forvirrende for dine venner. Det handler om at du ikke vil være påtrengende og derfor takker du nei til noe du egentlig har veldig lyst til å gå på. Husk at ingen ville invitert deg om de ikke ville at du skulle være der.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en koselig fredag der du rekker å være både fornuftig og å kose deg. Det har vært en innholdsrik uke som har bydd på både morsomme opplevelser og en hel del stressende situasjoner. I dag tar en person kontakt med deg for å prate om et problem. Han/hun vil ikke miste deg på grunn av en krangel.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har masse å gjøre denne fredagen, men det blir også en kreativ, morsom og annerledes dag som byr på en hel del opplevelser. Du får bruk for dine kunsterlige sider denne fredagen. Om kvelden feirer du noe.

Fiskene 19/2-20/3

Det skjer mye i livet ditt akkurat nå, så det gjelder å være pigg for å kunne henge med i trådene. Vær nøye med både mat og søvn, så kommer du til å ha god helse denne høsten. En overraskende beskjed får deg til å tenke når det gjelder en fest eller middag du har planlagt.

Powered by Labrador CMS