Dagens Horoskop: Fredag 18. Oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen lader du opp til en herlig helg. Du har mye å være glad for akkurat nå, både privat og på jobb. Dagen flyter på og blir veldig harmonisk. Du har begynt å omgås en større gruppe den siste tiden og du trives med å ha mange rundt deg.

Tyren 20/4-20/5

Denne fredagen slapper du av litt. De nye rutinene begynner å sette seg og du innser at det faktisk er til din fordel og ikke tvert om, som du trodde i begynnelsen. Kvelden handler om familie og om å ha det gøy sammen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt vel overbevisende i dag, du selger inn et produkt eller en tjeneste som du ikke tror på selv en gang og så angrer du deg. Du vil egentlig bare se hvor overbevisende du kan være, du trodde ikke det skulle gå så langt som at sjefen din elsker ideen din.

Krepsen 21/6-22/7

Fredagen handler om å være fokusert, noe du har vanskelig for akkurat nå. Det er mange tanker som surrer rundt i hodet på deg og ofte glir tankene dine i vei, noe som kan ødelegge for kollegene dine. Du må bli bedre på å skille privatliv og jobb.

Løven 23/7-22/8

Denne fredagen treffer du en venn du ikke har sett på lenge og du innser hvor mye du har savnet denne personens humor og pragmatiske måte å se verden på. Det blir en skjønn fredag og en herlig kveld. Du innser at du iblant gir opp vennskap litt for fort. Den relasjonen du har med en venn er verdt å kjempe for.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av fredagen prøver du å lytte til hva det er en bekjent prøver å si til deg. Problemet med denne personen er at han/hun har vanskelig for å uttrykke seg klart og du har også vanskelig for å lese denne personen fordi dere ikke kjenner hverandre godt nok.

Vekten 23/9-22/10

Du gjennomgår en forandring akkurat, som trenger litt tid på seg. Du blir grinete og har vanskelig for å fokusere, men det er bare en naturlig del av den prosessen du går igjennom. Ditt dårlige humør forsvinner og konsentrasjonen vil komme tilbake.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å lytte til hva sjefen din sier og gjøre som han/hun vil. Du har en tendens til å høre med et øre, og ofte er du flere millioner lysår borte i dine egne tanker. Det er på tide å legge fra seg den holdningen!

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handlar om venner både på jobb og privat. Du har satt deg i en komplisert situasjon hvor du både har følelser for en partner og for en kollega. Hvor mye du enn fornekter det, når du og kollegaen din jobber sammen, slår det gnister.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne fredagen lader du opp til et eventyr som begynner denne helgen. Du føler deg nervøs, glad og litt forvirret. Dette kommer til å bli et minne for livet, og det vet du allerede nå. Kvelden handler om venner, men også om å bruke tid med familien.

Vannmannen 20/1-18/2

Du bør prøve å hvile så mye som mulig i dag. Du er ikke helt på topp og derfor er det viktig å ikke slurve med maten og søvnen. I dag mottar du morsomme nyheter som du deler med familien din.

Fiskene 19/2-20/3

Det fine med deg akkurat nå, er at du er bra på å skjule følelsene dine. Utad ser alt bra ut og du lever et harmonisk liv, men på innsiden er det helt kaos følelsesmessig. Du er forvirret, litt redd og samtidig lengter du etter forandringer.

Powered by Labrador CMS