Dagens Horoskop: Fredag 18. Juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en bra fredag der fokus ligger på nuet. Uansett om du jobber, har fri eller bruker dagen til en annen form for aktivitet, så flyr tiden og du bruker masse energi. Kvelden handler om hvile og kos.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen blir ganske intensiv. Det er mye både på jobb og privat, og i tillegg har du booket inn en del på kvelden. Gjennom å være fokusert lykkes du med å få gjort mer enn du trodde du ville rekke. Kvelden blir herlig, sosial og annerledes.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tenker ikke før du agerer, og det gjør at du ubevisst gjør flere feil. Du tenker at dette vil rette seg på sikt, men saken er den at det eneste som kan fikse opp i dette er at du tar tak i det.

Krepsen 21/6-22/7

Du venter på en beskjed, og håper at den kommer i dag. Dessverre virker det som om det vil drøye enda en stund, så her gjelder det å smøre seg med tålmodighet. Kvelden handler om en mindre fest eller middag.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske rolig dag, og det trengte du. De siste ukenes stress har preget deg, og nå trenger du å lande i det faktum at du ikke lenger må stresse. Kvelden handler om å si ja til å være lat.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt utenfor i dag, og det bidrar til at du ikke får gjort så mye som du hadde ønsket. Noen ganger knyter det seg helt når man virkelig vil noe, og det skjer i dag. Dersom dagen er litt tung, blir kvelden litt av en motsetning.

Vekten 23/9-22/10

I dag tar du initiativ til noe som er ganske modig til deg å være, og det resulterer i mer enn du kunne håpe på. Gjennom å være på grensen til aggressiv, så lykkes du med å imponere noen som er ganske tøff og hard. Denne personen setter pris på denne siden hos deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du håper for mye på en ganske usikker sjanse, og risken er stor for at du blir skuffet. Du skal ha for innsatsen, men du skal også vite hva du risikerer. Kvelden blir veldig informativ.

Skytten 22/11-21/12

Du har møtt en person som imponerer deg, men du vet ikke helt hvordan du skal foreslå å møtes igjen på en naturlig måte. Du er vanligvis sjarmøren selv, men denne personen gjør deg ekstra usikker. Prøv å slappe av, også vil bitene falle på plass av seg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en annerledes og interessant fredag der du utfordrer deg selv, overvinner redsler og til og med er litt flørtete. Den siste tiden har både forelskelse og hete følelser måtte vike for dine mål, men nå som sommeren er her begynner du å slappe mer av, og da blir du mer utadvendt.

Vannmannen 20/1-18/2

Noen ganger drar du med deg unødvendig bagasje. Dersom du gjør en mental opprydningen mellom slagene, så vil du kanskje slippe å bære med problemer som verken er, eller vil bli aktuelle. Det er unødvendig å bekymre seg for ting som ikke har skjedd. Kvelden blir magisk.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir annerledes, krevende, men også veldig interessant. Du lærer deg nye ting, både om deg selv, jobben og dine kolleger. I løpet av ettermiddagen og kvelden går du ut av komfortsonen og prøver noe som nesten er farlig.

Powered by Labrador CMS