Dagens Horoskop: Fredag 17. Juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir ganske lang og kjedelig ettersom du blir nødt til å avlyse planene dine. Du har lyst til å legge nye planer, men når alt blir avlyst, er det som om luften går ut av deg og du orker ikke tenke ut noe nytt.

Tyren 20/4-20/5

Dagen byr på en rekke utfordringer, men ingen som du ikke kan håndtere. Du pleier være ganske så driftig i dine ideer, og slik er tilfellet i dag. Det blir en morsom og utfordrende fredag som byr på masse skryt. Kvelden handler om en reise.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil gjerne at vennen din skal lytte til hva du har å si, men han/hun er for opptatt til å ha tid til dine ideer akkurat nå. Du blir veldig såret over din venns manglende interesse og det kan bli starten på en konflikt mellom dere.

Krepsen 21/6-22/7

Denne fredagen prøver du nok en gang å kontakte en venn, men han/hun drar seg unna. Denne personen er såret og du vet hvorfor. Det handler om noe du har sagt eller gjort. Spørsmålet er om du klarer å finne ut av denne konflikten, eller om du er i ferd med å miste en venn for godt.

Løven 23/7-22/8

Du blir sint på deg selv for at du er så feig når det kommer til en viss person. Det er som om du helt enkelt ikke klarer si rett ut hva du føler, og at du hele tiden må komme med bortforklaringer for å unngå denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en underlig fredag. Den starter bra, du er full av entusiasme og energi, men ettersom dagen går, oppstår et hinder på veien og motet dit synker for hvert problem som oppstår. I løpet av ettermiddagen er det ikke bare været som klarner opp, men også humøret ditt.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en morsom og variert fredag der du får sjansen til å teste ut dine fysiske kunnskaper. Det kan handle om en sport, hobby eller noe annet du ikke pleier bruke tiden din på. Akkurat nå er du pigg nok til å teste ut alt nytt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du bruker store deler av dagen på å utforske nærmiljøet ditt. Uansett hvor mange ganger du har vært her før, finner du alltid nye favorittsteder. Ettermiddagen byr på veldig gode nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir interessant, men kanskje lit vel utfordrende for din del. Du har lenge slitt med et problem og det er først nå du blir presentert for en løsning. Men det kreves en del fra din side. Klarer du denne typen prøvelser i dag?

Steinbukken 22/12-19/1

Denne fredagen finnes det en hel del du vil gjøre innen du kan begi deg ut på en kortre utflukt elle reise. Det blir en interessant og utfordrende dag og det blir en koselig og sosial kveld. I løpet av kvelden får du nyheter som har med jobb å gjøre, som du skal utføre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du lurer på hvordan sjefen din tenker i dag. Uansett om du har fri eller jobber, krever han/hun din oppmerksomhet når det gjelder et spørsmål som du egentlig ikke har noe med. Iblant føles det ut som om sjefen din har behov for at noen holder han/hun i hånda når det skal fattes en beslutning.

Fiskene 19/2-20/3

I dag tar du tak i en utfordring som du ikke har klart tidligere på grunn av rådende omstendigheter . Nå har ting endret seg og du føler deg endelig klar for å kaste deg inn i noe nytt. Du har aldri vært for feig for følelsesmessige utfordringer.

Powered by Labrador CMS