Dagens Horoskop: Fredag 17. Januar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er i et strålende humør denne fredagen. Selv om du har mye jobb å ta deg av før du kan ta helg, så holder du humøret oppe og feststemningen innfinner seg allerede før lunsjtider.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir litt stressende. Du vil rekke så mye som mulig innen det er på tide å ta helg, men risikoen er stor for at du går fra jobb med ønsket om at du hadde rukket å gjøre mer. En syk kollega forstyrrer litt av planene for dagen. Kvelden handler om å ta det med ro.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en utfordring å rekke alle de oppgavene sjefen din kommer med, men du er ikke den som gir deg bare fordi det er vanskelig. Tvert om så trigges du litt av ting som er nærmest umulig å gjennomføre. Kvelden blir fartsfylt.

Krepsen 21/6-22/7

Du tviler lenge før du innrømmer at du har gjort en feil. Det handler om stolthet ,og om at det er tøft å innrømme at ting ikke er helt perfekt. Om ettermiddagen kan en venns humor og initiativ lysne opp fredagen. Kvelden handler om familien.

Løven 23/7-22/8

Du er skuffet over en venn for at han/hun ikke har vært ærlig mot deg. Du vet at denne personen har en tendens til å overdrive og lyve, men du trodde ikke denne personen skulle gjøre det mot deg. På ettermiddagen får du en beskjed som har med jobb å gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du synes det er tåpelig at vennen din klager så mye. Selv har du minst like mye å gjøre og mer ansvar, men du sørger allikevel for å ha en positiv innstilling. I løpet av ettermiddagen får du et kompliment som har med din arbeidsinnsats å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt forsiktig i dine ytringer i dag, og godt er det, for du har lett for å si litt dumme ting. Det er Merkur sin posisjon i tegnet ditt som gjør at du har et behov for å si ting rett ut. Kvelden handler om vennskap og om å ha fortrolighet til hverandre.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag er du uvanlig rett ut i din måte å ytre deg på. Kollegaen din synes du er ganske slem, men du sier bare sannheten som den er. Du mener det er bedre at denne personen får vite hvilke feil han/hun gjør, enn at denne personen skal måtte gjøre alt på nytt igjen.

Skytten 22/11-21/12

Du er ganske sikker på at vennen din kommer til å ta ditt parti i en diskusjon, så derfor blir du litt sjokkert når denne personen ikke gjør det. Du mener venner bør være lojale, uansett hva. Vennen din ser heller viktigheten av å være ærlig.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en veldig bra fredag som handler om vennskap, om å forstå hverandre og om å knytte nye kontakter. Du innser verdien av å ha bra venner og du begynner å forstå at det kreves engasjement for å opprettholde en stor vennskapskrets.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag prøver du å ikke bli irritert på en venn eller slektning som krever at du alltid skal stille opp. Være seg å låne penger eller gi denne personen skyss. Han/hun skjønner ikke hva som er problemet.

Fiskene 19/2-20/3

I dag velger du side i en diskusjon og ditt valg av side, blir ikke så veldig populært. Du har en tendens til å tråkke en viss person på tærne for tiden og det er i ferd med å bli verre, for denne personen stoler blindt på at du alltid skal ta hans/hennes parti.

Powered by Labrador CMS