Dagens Horoskop: Fredag 17. April

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er fredag igjen og du lurer litt på hvor uka tok veien. For deg går alt i samme spor og du føler at alle dager er like. Du bør lage nye vaner som kan hjelpe deg i disse forvirrende tider. Prøv å gå en tur, eller ta en joggetur slik at du kommer deg litt mer ut av huset.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir morsom og går uvanlig fort. Om du jobber prøver du å rekke alt du må gjøre før du kan ta helg. Du synes det er viktig å holde jobbånden oppe, selv om det er litt lavere tempo nå enn vanlig. Kvelden blir koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar ting i egne hender i dag. Du er lei av å alltid være den som skal prøve å anpasse seg når alle andre åpenbart ikke anstrenger seg like mye. Husk at du bare kan påvirke hva du selv gjør og at selv om andre gjør feil så trenger ikke det innbære at du må gjøre det også.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir litt opprørt i dag. En venn sier eller gjør noe som gjør deg skikkelig brydd, selv om det ikke er meningen å såre deg i det hele tatt. Som kreps kan du bli veldig følsom, spesielt når det handler om personer du er svak for.

Løven 23/7-22/8

Du er en person som aldri pleier å miste troen på deg selv, men i dag blir du litt usikker. Uansett hva det handler om, så kan du alltid diskutere det med en kjær venn. Han/hun har en tendens til å kunne sette seg inn i alle dine problemer og kommer alltid med verdifulle tips.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handlar om å være produktiv og levere mye på kort tid. Jomfruen liker ikke å være stressa, men i blant er det bra å sette litt press på seg selv. Det er denne typen utfordringer du vokser på.

Vekten 23/9-22/10

Du blir sint på en venn som sladrer så mye for tiden. Du forstår at denne personen er sliten og lei og bare vil at det skal skje noe, men denne typen løse rykter kan skape problemer for alle involverte. Kvelden blir rolig, men veldig koselig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet du kan være litt vel spydig mot en kollega iblant, men han/hun sier veldig fordomsfulle ting og det irriterer deg. Du synes egentlig dette er en bra person, men når han/hun holder på på denne måten, blir du rasende.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å ta vare på de man elsker. Å pleie et forhold, uansett om det er snakk om partneren din eller venner og familie, er så viktig og da spesielt under rådende omstendigheter. Kvelden handler om å være ærlig og om å vise omtenksomhet.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir litt irritert på en venn for at han/hun ikke vil fortelle deg om en hemmelighet. Du pleier sjeldent være så nysgjerrig av deg, men personen det er snakk om, interesserer deg mer enn du er villig til å innrømme. Kvelden blir veldig interessant.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir veldig frustrert når du ikke får det som du vil på jobb i dag. Du synes dine forslag er både gjennomtenkte og så i tiden, men sjefen din er ikke enig og det er sjefen som bestemmer. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil unne deg noe godt akkurat nå, men du burde tenke mer på hva du putter i deg. Du har lett for å trøstespise når du føler deg nedfor og deprimert. Lange turer og god mosjon vil hjelpe på humøret!

Powered by Labrador CMS