Dagens Horoskop: Fredag 16. Oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen går du i mot en venns ønsker. Dere to kan være veldig ulike og det merkes ikke minst i dag. Kvelden blir veldig sosial. Du ser ut til å være på en fest av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen byr på et høyt tempo, så det gjelder å henge med allerede fra morgenen av. En sjef har veldig særegne ideer og du gjør ditt beste for å både imøtegå de og samtidig styre ideene mot noe som gjør at de blir enklere å bruke i praksis. Kvelden blir koselig og familiær.

Tvillingene 21/5-20/6

Du får mye å gjøre denne fredagen, så det er ikke rart du blir nødt til å stresse litt. Det handler først og fremst om å kunne legge opp dagens jobb på en bra måte, slik at ikke alt hoper seg opp på slutten av dagen og du blir tvunget til å jobbe overtid.

Krepsen 21/6-22/7

I dag møter du en person som sjarmerer deg og du føler deg nesten litt blyg i hans/hennes nærvær. Dette er en person med en sterk karisma og en evne til å få mennesker til å føle seg spesielle. Kvelden blir stille og rolig.

Løven 23/7-22/8

Denne fredagen prøver du å ta det med ro, men det går ikke helt som planlagt. Du blir påvirket av festglade venner og om du ikke passer på, kan det bli en dyr og sen, men veldig morsom kveld. Sørg bare for at du ikke sier eller gjør noe du kommer til å angre på.

Jomfruen 23/8-22/9

Fredagen handler mest om å kose seg og ikke så mye om jobb. Selv om du må på jobb, er tankene dine et helt annet sted. Kvelden blir akkurat så fortryllende som du hadde håpet på. Nye møter skaper kontakter for framtiden.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt irritert på et familiemedlem som ikke gjør som han/hun har lovet. Dette er en person med veldig sterk vilje og det kan iblant være vanskelig å styre han/henne. Kvelden byr på underholdning og masse latter.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne fredagen prøver du å ignorere et varselsignal som lyder som sirener rundt deg. Det handler om en person du nylig har møtt. Det er noe med denne personen som virkelig ikke stemmer. Du kan ikke sette fingeren på det, men instinktivt vet du at han/hun ikke er til å stole på.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å se ting for hva de er verdt. Det er så lett å drømme om hvordan ting kunne vært og ikke se hvordan ting egentlig er. I løpet av dagen får du en flørtende sms fra en kollega eller venn som setter deg litt ut. Dere har aldri hatt denne typen relasjon før.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å ta det med ro, fokusere og komme i kapp med ting. Det blir en berikende og interessant dag der du lærer deg mange nye ting. Kvelden handler om å ta egne initiativ og om å være sosial. Det blir en herlig fredag.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne fredagen fokuserer du på de store problemene og utsetter de små. Det handler om å overleve dagen og ikke henge seg opp i bagateller. I løpet av kvelden er det familiekos som gjelder. Det blir en tidlig kveld, for du er ganske så trøtt.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en fantastisk fredag der det er venner og fest som gjelder. Selv om det er snakk om en mindre sammenkomst, nyter du å omgi deg med mennesker som får deg til å føle deg bra. Kvelden tar en uventet vending.

Powered by Labrador CMS