Dagens Horoskop: Fredag 16. April

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag blir du irritert på en slektning eller nær venn som er i ferd med å begå en stor feil. Du har flere ganger påpekt at at denne personen er for impulsiv, men dessverre lytter ikke han/hun til dine råd. Kvelden blir hyggelig og sosial.

Tyren 20/4-20/5

Som du har lengtet etter denne fredagen! Du er stuptrøtt og lei av alt som har med jobb å gjøre. Tross det, tar du deg gjennom arbeidsdagen med et smil. På kvelden diskuterer du detaljer for sommeren med familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du planlegger å avsløre en hemmelighet som du har hørt, men samtidig har du litt dårlig samvittighet over å henge ut denne personen på denne måten. I løpet av dagen slåss du med ditt moralske kompass.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en bra fredag der du får sjansen til å vise deg fra din mest sjarmerende side. Dersom du er singel, er du omsvermet om dagen. Din varme og sjarm gjør at mange vil lære deg å kjenne bedre. Problemet er at ditt hjerte tilhører noen fra fortiden.

Løven 23/7-22/8

Det blir en interessant og hendelsesrik fredag der du av en eller annen grunn står i sentrum for alt som skjer. Det handler om noe du har sagt eller gjort for en stund siden. Det var aldri meningen at det skulle såre noen, men det har likevel resultert i at flere personer føler seg tråkket på.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en bra, men ganske stressende fredag. du har mange prosjekt som du gjerne vil avslutte før helgen. For Jomfruen er det viktig å ligge et steg før andre, da dette garanterer en god start på neste uke. Kvelden handler om sterke følelser.

Vekten 23/9-22/10

Du har en del å fundere på denne fredagen. Du får høre et rykte og blir urolig for hvorvidt det er sant eller ikke. Tenk at selv om det finnes en sannhet i det du har hørt, så har rykter en tendens til å forandre seg på veien. Ta det hele med en klype salt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ytrer deg litt klønete i dag, og det kan få større konsekvenser enn du så for deg. Du merker at du gjør noen opprørt, men du innser ikke hvor sint denne personen blir. Kvelden blir koselig, sosial og litt annerledes.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en iver etter å gjøre ting i ditt horoskop i dag. Du vil vise at du kan, og at du faktisk både er kreativ og driftig når du først vil. Kvelden handler om å omgås med en venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra fredag der du kjenner deg fornøyd med uken som har gått. Du har fått fin feedback fra sjefen din, og det gjør deg ekstra stolt. En eller flere personer vil gjerne møtes, og du er i det sosiale hjørnet, og takker antakeligvis ja. Det blir en morsom kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prøver å tenke langsiktig i dag, men det er vanskelig ettersom det er så mange usikre aspekter. Du skulle gjerne hatt mer informasjon før du tok et valg. Kvelden kretser rundt familie eller nærmeste venner.

Fiskene 19/2-20/3

I dag savner du noen å være helt åpen med. Du har visse tanker du skammer deg over, og skulle gjerne pratet ut om disse med en person du kan stole hundre prosent på. Dette er informasjon som ingen kan vite.

Powered by Labrador CMS