Dagens Horoskop: Fredag 15. Mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen utfordrer du en venn til å gjøre noe galt og eventyrlig. Vennen din er ikke like god på å ta sjanser som du er, så du vil presse denne personen til å teste sine egne grenser. Kvelden handler om å være sosial.

Tyren 20/4-20/5

I dag renner tiden fra deg. Du planlegger noe til 17. Mai og innser at det er litt mer tidskrevende enn du hadde trodd det skulle være. Kvelden handler om familien, god mat og kos.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en morsom og aktiv fredag der du lykkes med å overraske både deg selv og sjefen din. I dag får du verdifull feedback når det kommer til et prosjekt du nylig har avsluttet. Kvelden handler om familien.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes noe nervøst over tegnet ditt i dag. Du ser frem til og håper på å treffe en viss person, selv om du vet at denne personen har mye å gjøre akkurat nå. Det er veldig mye du håper på når det gjelder akkurat denne personen...

Løven 23/7-22/8

Det blir en litt rar fredag. Du hadde sett for deg å ta det med ro, men flere av vennene dine drar i deg og vil treffe deg i kveld. Du er mest interessert i å treffe en viss person, og om du velger å møte venner i kveld, så kommer du til å treffe denne personen. Det finnes virkelig en enorm kjemi mellom dere to!

Jomfruen 23/8-22/9

I dag får du lyst til å være litt spontan og det kan overraske både venner og familie. Jomfruer er ikke kjent for å være særlig spontane, men akkurat nå vil din eventyrlige side frem i søkelyset.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir bra, selvom den går veldig langsomt. Du har vanskelig for å holde et høyt tempo på jobb. Akkurat nå ser det ut til at du lider av pollenallergi eller en vårtretthet. Kvelden blir sosial og ganske sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i et ganske så tullete humør i dag. Det finnes en sjanse for at du overrasker en venn eller slektning med enten en gave, et spontanbesøk eller bare en koselig sms. For deg har livet tatt en ny vending og nå føler du på et behov for å gi til andre og spre glede rundt deg.

Skytten 22/11-21/12

Du får vite at noen venner skal treffes i kveld og du vurderer å bli med, bare for å markere ditt revir. Det var lenge siden du traff disse personene og du begynner å bli litt for for at de har glemt deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag har du en hel del ting å gjøre. Det blir en aktiv og koselig fredag der vennskap, kjærlighet og lidenskap står i fokus. Akkurat nå dagdrømmer du en del om romantikk, men hva du ikke tenker på er at den personen du drømmer om hele tiden kanskje er nærmere enn du tror.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en bra fredag hvor du får gjort alt du skal på jobb, slik at du slipper å ta med deg jobben hjem i helgen. I løpet av dagen lærer du å kjenne en ny sjef litt bedre og du innser hvor mye dere har til felles. Kvelden handler om trening.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt frustrert over at en viss person ikke lar deg være et sekund alene. Han/hun vil være med deg hele tiden og det kan bli litt tøft i lengden. Du har behov for frihet og å treffe venner alene.

Powered by Labrador CMS