Dagens Horoskop: Fredag 14. Mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir morsom og du møter venner. Du er uvanlig avslappet, og i godt humør. Du slapper av og legger vekk all uro for jobb og fremtid. I dag kan du fokusere fullt og helt på nuet.

Tyren 20/4-20/5

Det blir inledningsvis en ganske stressende fredag, men tiden går fort og du trives godt med et høyt tempo. I dag har du frihet til å planlegge mer som du vil. I løpet av dagen skjer det noe som virkelig blir en positiv overraskelse. Kvelden handler om familie.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskeligheter med å fokusere på det du skal i dag. Dine tanker flyr i alle retninger, men fremfor alt er det én person du stadig vender tilbake til. Du klarer ikke å slutte å tenke på denne personen, og dersom du er i et stabilt forhold kan dette skape en hel del uro hos seg.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en herlig dynamikk i ditt horoskop akkurat nå. Planetene står i en uvanlig gunstig posisjon, og hjelper deg til å fokusere fremover. Det blir en bra dag der du får mye gjort, og du kjenner på en frihet du ikke har følt på lenge.

Løven 23/7-22/8

Du har ulike grunner til å si nei til en person ettersom han/hun medfører så mye negativ energi til ditt liv. Selv om du prøver å holde avstand, så lykkes denne personen alltid med å komme seg tilbake inn i varmen. Du har vanskeligheter med å avslutte relasjoner, selv om de er usunne.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å samle positiv energi, og kanalisere det på rett måte. I dag vil det oppstå en situasjon som krever all fokus og vilje for å kunne løses på en god måte. Kvelden blir ganske rolig og harmonisk.

Vekten 23/9-22/10

Du er urolig for hva en person skal si til deg. Denne personen har en tendens til å være overdrevent kritisk, og du tar deg ofte nær av dette, selv om du egentlig bare burde børste det av deg. Dette er en person som er mer plump enn hva som er akseptabelt. Du burde si ifra neste gang han/hun sårer deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganske trist start på dagen, der visse aktiviteter avlyses av ulike grunner. Dette er ting du har gledet deg til, og derfor blir du skuffet. Men på grunn av dette så du får du mer frihet til å planlegge som du som du vil, og det snur dagen til noe bra.

Skytten 22/11-21/12

I dag diskuterer du mye med noen som står deg nær. Selv om deres relasjon har blitt bedre den siste tiden, så er den ikke der du skulle ønske den var. Det er murer mellom dere som nesten er umulig å trenge gjennom. Det er så mye stolthet og sårede følelser som tar lang tid å lege.

Steinbukken 22/12-19/1

Det at du er trøtt i dag er en reell underdrivelse. De siste dagenes aktiviteter har tatt på. Av en eller annen grunn så er det personer rundt deg som er betydlig piggere, og som ikke aksepterer at du sier nei til nye eventyr. Prøv med kaffe og en positiv innstilling, så blir dagen bra.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av dagen holder du mye på med hjemmet. Det er mye du vil få orden på, og det gjelder å holde et høyt tempo ettersom tiden er knapp. I løpet av dagen får du gode nyheter angående den kommende sommeren.

Fiskene 19/2-20/3

Du legger opp jobben på en veldig effektiv måte i dag. Uansett om du har fri eller jobber, så blir det en god dag der du får gjort unna en del av det som må gjøres. Ettermiddagen blir mer avslappet. Da kan du nyte mer frihet i det du gjør.

Powered by Labrador CMS